Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Savage Gear Competition Pro Landing Net Full Frame Tele XL

96,13 €

Savage Gear Competition Pro Landing Net Full Frame Tele XL

Spoľahlivý, pevný podberák je hneď po prúte a trpezlivosti najdôležitejším kúskom výbavy každého rybára. Podberáková tyč pre silný úchop má dĺžku 292 mm a je určená tam, kde máte priamy kontakt s vodou. Má teleskopickú konštrukciu, vďaka tomu je veľmi nenáročná manipulácia bez nutnosti skladať k sebe niekoľko dielov. Zložený zaberá len veľmi málo miesta a ľahko ho preveziete k vode. Dokonale vám bude stačiť u väčšiny vôd a techník. Konštrukcia hlavy je skladacia a prispieva k celkovej kompaktnosti podberáka. Vďaka spoľahlivému modelu Savage Gear vám žiadny úlovok neodpláva.

Zásadné parametre podberáka Savage Gear Competition Pro Landing Net Full Frame Tele XL

  • Držadlo podberáka s dĺžkou 292 mm
  • Pogumovaná sieťovina
  • Konštrukciu hlavy je možné zložiť
  • Rozmery hlavy: 85 × 292 mm

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Univerzálny

Hlava

Skladacie Áno
Sieťovina Pogumovaná
Šírka 85 mm
Dĺžka 292 mm

Násada

Dĺžka 292 mm
Počet dielov Teleskopický
Kód:  RYB017344
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5706301697592

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16