Obnoviť stránku

Sava 29 Alu 3.0

5 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Sava 29 Alu 3.0


Máte záujem o kvalitne spracovaný horský bicykel, ktorý si ľahko poradí aj v tých najnáročnejších podmienkach? V tom prípade je pre vás horský bicykel Sava 29 Alu 3.0 skvelým riešením. Horský bicykel disponuje kvalitnými 29" kolesami, ktoré sú hitom posledných rokov. Kolesá majú široké plášte s agresívnym vzorom, takže vám zaistia ideálnu trakciu v neustále sa meniacom teréne. Horský bicykel vyniká výbornými jazdnými vlastnosťami a nízkou hmotnosťou 12,2 kg, čo umožňuje ľahkú manipuláciu v každej situácii. Ergonomicky tvarované sedadlo horského bicykla Sava 29 Alu 3.0 zaručuje dokonalé pohodlie aj pri dlhších výjazdoch. Vďaka špičkovej kvalite použitých materiálov a ich precíznemu spracovaniu je horský bicykel Sava 29 Alu 3.0 ideálnym strojom pre všetkých skúsených jazdcov.

Kľúčové vlastnosti horského bicykla Sava 29 Alu 3.0

  • Kvalitná pružinová vidlica so zdvihom 100 mm
  • 30 prevodov
  • Brzdy Shimano Altus BR-M315
  • Hmotnosť 12,2 kg
  • Pevný a odolný hliníkový rám
  • Ergonomicky tvarované sedlo pre dokonalé pohodlie
  • 29" horský bicykel
  • Prehadzovačka Shimano Deore RD-M6000

Kvalitná pružinová vidlica

Horský bicykel Sava 29 Alu 3.0 je vybavený  špičkovou pružinovou prednou vidlicou so zdvihom 100 mm. Pevný a veľmi odolný hliníkový rám horského bicykla Sava 29 Alu 3.0 zaručuje dokonalú spoľahlivosť v každej situácii.

Špičkové komponenty

Horský bicykel Sava 29 Alu 3.0 disponuje kvalitne spracovanými komponentmi Shimano. Dokonalú bezpečnosť zaistia brzdy Shimano Altus BR-M315, ktoré umožnia okamžité a bezpečné zastavenie. Horský bicykel Sava 29 Alu 3.0 ponúka výber až z 30 prevodov, ktoré môžete ľahko meniť v závislosti od zložitosti terénu.


Kód:  SPTsav001nad
Produktové číslo:  SPTsav001nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16