Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sava 27 Carbon 5.0

+ záruka na rám 15 rokov
5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sava 27 Carbon 5.0


Horský bicykel Sava 27 Carbon 5.0 je dokonalým spoločníkom pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitný a odolný bicykel, na ktorý sa budú môcť vždy maximálne spoľahnúť. Horský bicykel vyniká výbornými jazdnými vlastnosťami a nízkou hmotnosťou, takže je manipulácia s bicyklom veľmi jednoduchá. Horský bicykel Sava 27 Carbon 5.0 sa pýši precíznym spracovaním a vysokou kvalitou použitých materiálov. Vďaka tomu si bicykel bez problémov poradí aj s veľmi náročným terénom, takže je ideálnym strojom pre každého skúseného jazdca. Horský bicykel Sava 27 Carbon 5.0 je osadený kvalitnými kolesami, ktoré majú široké plášte s agresívnym vzorom, takže vám zaistia ideálnu trakciu v neustále sa meniacom teréne. Ergonomicky tvarované sedadlo horského bicykla Sava 27 Carbon 5.0 zaručí dokonalé pohodlie aj pri dlhších výjazdoch.

Kľúčové vlastnosti horského bicykla Sava 27 Carbon 5.0

  • Kvalitná vzduchová vidlica so zdvihom 100 mm
  • 30 prevodov
  • Špičkové kolesá
  • Ľahký a extrémne pevný karbónový rám
  • Ergonomicky tvarované sedlo pre dokonalé pohodlie
  • Hmotnosť 11,5 kg
  • Vysoko kvalitné komponenty Shimano SLX

Kvalitná vzduchová vidlica

Horský bicykel Sava 27 Carbon 5.0 disponuje precízne spracovanou vzduchovou vidlicou so zdvihom 100 mm. Vďaka ľahkému a mimoriadne pevnému karbónovému rámu sa s horským bicyklom Sava 27 Carbon 5.0 rozhodne nestratíte ani pri náročnejších pretekoch.

Kvalitné komponenty

Bicykel Sava 27 Carbon 5.0 je opatrený špičkovými komponentmi Shimano zo série SLX. O dokonalú bezpečnosť pri jazde sa starajú brzdy Shimano SLX BR-M7000, ktoré umožnia okamžité a bezpečné zastavenie kedykoľvek to bude potrebné. Horský bicykel Sava 27 Carbon 5.0 umožňuje výber až z 30 prevodov, čo oceníte najmä pri jazde náročným terénom.


Kód:  SPTsav013nad
Produktové číslo:  SPTsav013nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02