Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sava 27 Alu 4.0

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Sava 27 Alu 4.0


Horský bicykel je určený na jazdu v teréne, dobrodružstvo, zábavu aj súťaženie. Práve v týchto disciplínach vás nový horský bicykel Sava 27,5" Alu 4.0 rozhodne nesklame. Má široké plášte s agresívnym vzorom, ktorý vám zabezpečí ideálnu trakciu v neustále sa meniacom teréne. Vďaka odpruženej vidlici a hliníkovému rámu vás určite nezahanbí ani pri hobby pretekoch.

    

Kľúčové vlastnosti horského bicykla Sava 27,5" Alu 4.0

  • Horský bicykel s hliníkovým rámom a s kolesami s veľkosťou 27,5"
  • Kvalitná vzduchová vidlica Rock Shox Recon TL Solo Air so zdvihom 100 mm
  • Komponenty Shimano SLX
  • Hmotnosť 11,7 kg

Horský bicykel s komponentami Shimano a vzduchovou vidlicou

Sava 27,5" Alu 4.0 je horský bicykel, ktorý vás nikdy nesklame. Bicykel je vybavený ľahkým hliníkovým rámom s osadenou vzduchovou prednou vidlicou Rock Shox Recon TL Solo Air so zdvihom 100 mm. Neoddeliteľnou súčasťou bicykla sú aj legendárne komponenty Shimano zo série SLX. Významným prvkom bezpečnosti sú kotúčové brzdy Shimano SLX BD-M7005.  V náročnom teréne  oceníte možnosť výberu až zo 22 prevodov.

O značke Sava

Spoločnosť Sava, predtým známa pod označením SAVA Bicycle Creative Design Team, bola založená už v roku 2005 v nemeckom Sindelfingene a v roku 2018 otvorila novú továreň vo Frankfurte nad Odrou. Vyrába kvalitné cestné, skladacie a horské bicykle a v portfóliu nechýbajú ani dnes stále obľúbenejšie elektrobicykle. Bicykle Sava sa vyznačujú použitím uhlíkových vlákien novej generácie s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť.


Kód:  SPTsav010nad
Produktové číslo:  SPTsav010nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17