Obnoviť stránku

Sava 27 Alu 1.0

4,6 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Sava 27 Alu 1.0


Horský bicykel je určený na jazdu v teréne, dobrodružstvo, zábavu aj súťaženie. Práve v týchto disciplínach vás nový horský bicykel Sava 27,5" Alu 1.0 rozhodne nesklame. Má široké plášte s agresívnou vzorkou, ktorá vám zaistí ideálnu trakciu v neustále sa meniacom teréne. Vzhľadom k technickému vybaveniu je bicykel vhodný pre menej náročných alebo začínajúcich cyklistov.

Kľúčové vlastnosti horského bicykla Sava 27,5" Alu 1.0

  • Horský bicykel s hliníkovým rámom a s kolesami vo veľkosti 27,5"
  • Pružinová vidlica Suntour XCM 32 so zdvihom 100 mm
  • Komponenty Shimano Deore a Shimano Altus
  • Hmotnosť 13,1 kg

Horský bicykel pre rekreačných jazdcov

Sava 27,5" Alu 1.0 je horský bicykel, ktoré vás nikdy nesklame. Bicykel je vybavený ľahkým hliníkovým rámom s osadenou pružinovou prednou vidlicou Suntour XCM 32 so zdvihom 100 mm. Neoddeliteľnou súčasťou bicykla sú tiež preslávené komponenty Shimano z radu Deore. Významným prvkom bezpečnosti sú použité kotúčové brzdy Shimano Deore BD–M315. V náročnom teréne zase oceníte možnosť výberu až z 27 prevodov.

O značke Sava

Spoločnosť Sava, predtým známa pod označením SAVA Bicycle Creative Design Team, bola založená už v roku 2005 v nemeckom Sindelfingene a v roku 2018 otvorila novú továreň vo Frankfurte nad Odrou. Vyrába kvalitné cestné, skladacie a horské bicykle a v portfóliu nechýbajú ani dnes stále obľúbenejšie elektrobicykle. Bicykle Sava sa vyznačujú použitím uhlíkových vlákien novej generácie s dôrazom na kvalitu a bezpečnosť.

Kód:  SPTsav028nad
Produktové číslo:  SPTsav028nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08