Obnoviť stránku

Saturo Banana

4,5 75 hodnotení
Variant
Počet porcií
8 8 8 8
18,90 €

Saturo Banana

Jedna fľaša = jedno jedlo. Unikátna kombinácia nutrične vyváženého, plnohodnotného a zároveň praktického jedla vo fľaši nesie značku Satura. Môžete si ho dať kedykoľvek počas dňa. Fľaša s objemom 330 ml obsahuje 330 kcal a nahradí raňajky, obed alebo večeru. Obsahuje všetko, čo telo potrebuje: bielkoviny, sacharidy, tuky, vlákninu, vitamíny a minerály. Drink je vhodný aj pre vegánov, neobsahuje žiadnu laktózu a lepok. Satura Banana vás po otvorení poteší nielen príjemnou vôňou banánov, ale aj ich jemnou, sladkou a plnou chuťou. Aj keď nestíhate, môžete mať vždy po ruke plnohodnotné jedlo pripravené na okamžitú konzumáciu.

Kľúčové vlastnosti jedla vo fľaši Satura Banana

  • Jedna fľaša = jedno jedlo
  • Praktické balenie, keď nestíhate
  • Satura Banana plnohodnotne nahradí obed, raňajky alebo večeru
  • Jedna 330 ml porcia obsahuje 330 kcal
  • Bez laktózy, lepku, orechov
  • Celkom 8 porcií v balení

Balenie:
8 × 330 ml

Trvanlivosť:
Viac ako 6 mesiacov pri izbovej teplote. Po otvorení je možné uchovať v chladničke až 24 hodín.

Neobsahuje:
laktózu, lepok, orechy

Nutričné hodnoty v 1 porcii (330 ml):
Energia: 1 381 kJ/330 kcal
Tuk: 16 g
Sacharidy: 29 g
z toho cukry: 8 g
Vláknina: 3,2
Proteíny: 16 g
Soľ: 0,6 g

Zloženie, príchuť banán:
Voda, Maltodextrín, Izolované sójové bielkoviny, Slnečnicový olej s vysokým obsahom kyseliny olejovej, Isomaltulóza*, Repkový olej, fosforečnan vápenatý, fosforečnan horečnatý, Citrát draselný, Fluorid sodný, síran zinočnatý, Selenit sodný, Chromid chloritý, síran mangánu, Jodid draselný, Molybdénan sodný, Vitamíny A, D, K, C, B1, B2, B6, B12, Niacín, Kyselina listová, biotín, kyselina pantoténová, Škrob, Ovsená vláknina bez lepku, isomalt-oligosacharidy, Emulgátor: Sójový lecitín; Stabilizátory: Karubín, Guma Gellan; Soľ, Aróma, Sladidlo: Sukralóza

*Isomaltulóza je zdrojom glukózy a fruktózy. Konzumácia nápojov obsahujúcich isomaltulózu namiesto cukru vedie k obmedzeniu nárastu hladiny glukózy v krvi po ich konzumácii v porovnaní s nápojmi obsahujúcimi cukor. Dbajte na vyváženosť a pestrosť stravy a zdravý životný štýl.

Zloženie

Voda, Maltodextrín, Izolát sójovej bielkoviny, Slnečnicový olej, Isomaltulóza**, Repkový olej, Banánová šťava (1%) z koncentrátu, Fosforečnan vápenatý, Oxid horečnatý, Citrát draselný, Uhličitan vápenatý, Síran zinočnatý, Selenit sodný, Chlorid chromitý, Síran mangánatý, Jodid draselný, Molybdénan sodný, Vitamíny A, D, K, C, B1, B2, B6, B12, Niacín, Kyselina listová, Biotín, Kyselina pantoténová, Škrob, Ovsená vláknina bez lepku, Isomalto-oligosacharidy, Emulgátor: Lecitíny (zo sóje); Stabilizátory: Guma Gellan, Karubin; Soľ, Aróma, Sladidlo: Sukralóza. **Izomaltulóza je zdrojom glukózy a fruktózy.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Vlastnosti Bez lepku, Bez palmového oleja, Bez pridaného cukru, Low sugar, Vegan

Forma

Forma Tekutina

Počet porcií

Počet porcií 8

Objem

Objem 2 640 ml

Zloženie na 100 g

Bielkoviny 4,9 g
Sacharidy 8,7 g
Cukry 2,3 g
Tuky 4,8 g
Nasýtené mastné kyseliny 0,4 g
Vláknina 1 g
Soľ 0,19 g

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g 100 kcal (418,68 kJ)

Alergény

Výrobok obsahuje alergény Sójové bôby (sója) a výrobky z nich
Kód:  SPTsat0005
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  9120082278508
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19