Obnoviť stránku

Samsonite X'BLADE 3.0 SPINNER 55/20 STRICT Grey/Black

182,90 €

Samsonite X'BLADE 3.0 SPINNER 55/20 STRICT Grey/Black

Kufor Samsonite X'Blade 3.0 Spinner ponúka spojenie obrovského úložného priestoru s veľmi malou váhou. 4 dvojité kolieska zaisťujú plynulý pohyb. Batožina má vnútorné vrecko a dve vonkajšie. Vstavaný káblový zámok TSA pre úplnú bezpečnosť cenností.

Samsonite je svetoznámou značkou, ktorá sa vyznačuje kvalitnou a skvele vyzerajúcou prepravnou batožinou. Nie je teda žiadnym prekvapením, že aj pri kolekcii X'Blade ide o naozajstný skvost v dokonalom vyhotovení.Chcete zažiariť s elegantným kufrom s úplne prepracovanými detailmi? Kufor X'Blade 3.0 Spinner je v tom prípade pre vás tou ideálnou voľbou. Záleží vám na funkčnosti kufra, jeho kapacite alebo na váhe? Pri pohľade na kufor Spinner vyrobený zo špeciálneho polyesteru a nylónu sakonkurencia musí cítiť mimoriadne zahanbene, pretože ponúknuť taký objem s takou malou váhou sa zdá byť až neuveriteľné.

 

Čo ponúka firma Spinner?

  • Patentovaný zámok TSA
  • Vodoodolné vrecúško pre maximálne zabezpečenie cenností
  • Elegantný dizajn, ktorý dokazuje, že na každom detaile naozaj záleží
  • 4 špeciálne chránené kolieska, ktoré šetria miesto
  • Obrovský úložný priestor s prekvapivo malou váhou
  • Výsuvnú a nastaviteľnú trolej so zosilneným držadlom pre čo najväčší komfort na cestách
 

Kufor nemusí byť len jedno veľké vrecko

Kufor X'Blade 3.0 Spinner okrem obrovského vnútorného vrecka ponúka aj dve predné vrecká. V prvom prednom vrecku je vstavaná špeciálna schránka na tablet s veľkosťou až 10,1". Vo vnútornom vrecku nájdete dva fixačné popruhy na pripevnenie vecí, dve vrecká na zips s jedným nepremokavým vrecúškom aúchyt na písacie potreby.

 

Koniec starostiam o obsah batožiny

Vďaka vstavanému káblovému zámku TSA sa už pri cestovaní nebudete musieť strachovať. Už nemusíte viac prirábať k batožine nepasujúce zámky, ani ju chodiť pravidelne kontrolovať. Kufor Spinner možno uzamknúť jednoducho prevlečením káblika cez všetky jazdce zipsov a do kufra sadostane už len osoba, ktorá pozná vami vybraný kód. Samozrejmou súčasťou je aj vysúvací identifikačný štítok.


Parametre a špecifikácia

Rozmery (V × Š × H)

Výška 55 cm
Šírka 40 cm
Dĺžka/hĺbka 20 cm

Objem

Objem 38,5 l

Veľkosť

Veľkosť kufra S

Výbava

Vybavenie Menovka, Upínacie pásy, Vnútorná deliaca priehradka
Kolieska Otočné
Počet koliesok 4
Zamykanie TSA zámok
Zapínanie Zips
Držadlo Teleskopické, Horné

Materiál

Typ Textilný

Hmotnosť

Hmotnosť 2,6 kg

Veľkosť

Veľkosť kufra S
Kód:  SPTif0111
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5414847677540
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18