Obnoviť stránku

Samsonite X'BLADE 3.0 SPINNER 55/20 STRICT Blue

142,90 €

Samsonite X'BLADE 3.0 SPINNER 55/20 STRICT Blue

Samsonite je svetoznámou značkou vyznačujúcou sa kvalitnou a skvele vyzerajúcou prepravnou batožinou. Nie je teda prekvapením, že aj u kolekcie X'Blade sa jedná o naozajstný skvost v dokonalom vyhotovení. Chcete zažiariť elegantným kufrom s úplne vypiplanými detailmi? X'Blade 3.0 Spinner je ideálnou voľbou. Záleží vám na funkčnosti kufra, jeho kapacite, alebo váhe? Pri pohľade na Spinner vyrobený zo špeciálneho polyesteru a nylonu sa konkurencia musí cítiť silne zahanbene, pretože ponúknuť taký objem s tak nízkou váhou sa zdá byť až neuveriteľné.

Čo Spinner ponúka?

  • Patentovaný TSA zámok
  • Vodoodolnú kapsičku, aby boli vaše cennosti v úplnom bezpečí
  • Elegantný dizajn, ktorý dokazuje, že na každom detaile naozaj záleží
  • 4 špeciálne chránené kolieska, ktoré šetria miesto
  • Obrovský úložný priestor s prekvapivo nízkou váhou
  • Výsuvné a nastaviteľné zosilnené madlo pre čo najväčší komfort pri vašej ceste

Kufor nemusí byť len jedno veľké vrecko

X'Blade 3.0 Spinner okrem obrovského vnútorného vrecka ponúka tiež dve vrecká predné. V tej najprednejšej je vstavaná špeciálna schránka na tablet s veľkosťou až 10,1". Vo vnútornom vrecku nájdete dva fixačné popruhy na uchytenie vecí, dve vrecká na zips s jednou nepremokavou kapsičkou a úchyt na písacie potreby. Okrem týchto vychytávok je súčasťou balenia tiež elegantný vak na obuv, vak na šaty a ramienko na oblečenie.

Koniec starostí o obsah vašej batožiny

Vďaka vstavanému káblovému TSA zámku sa už pri cestovaní nebudete musieť strachovať. A to aj bez prirábania nepasujících zámkov a pravidelných  kontrol. Spinner je možné zamknúť obyčajným prevlečením kábla cez všetky jazdce zipsov a do vášho kufra sa dostane len ten, kto pozná vami vybraný kód. Samozrejmou súčasťou je aj vysúvací identifikačný štítok.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 38 l

Veľkosť

Veľkosť kufra S

Výbava

Vybavenie Menovka, Upínacie pásy, Vnútorná deliaca priehradka
Kolieska Otočné
Počet koliesok 4
Zapínanie Zips

Materiál

Typ Textilný
Materiál Polyester

Veľkosť

Veľkosť kufra S
Kód:  SPTif0089
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5414847677533
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06