Obnoviť stránku

Samsonite X-Blade 4.0 TOILET KIT Black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite X-Blade 4.0 TOILET KIT Black

Z funkčného aj estetického hľadiska veľmi vydarený kufor Samsonite X-Blade 4.0 TOILET KIT Black oceníte pri objavovaní všetkých krás sveta. Jeho váha činí iba 0,3 kg, takže vás pri jeho prenášaní nerozbolí ruka. Vnútorný priestor s objemom 6 l je dostatočný na prevážanie tých najnutnejších vecí. Textilný povrch kufra je vhodným riešením pre cestovateľov, ktorí zháňajú ľahkú batožinu za skvelú cenu. Kvôli tomu, že má textília istú poddajnosť, možno vnútorný priestor kufra ľahko nafúknuť. Čierna farba kufra je len posledným kamienkom tvoriacim pomyselný vrchol. Nech už cestujete kamkoľvek, kufor Samsonite X-Blade 4.0 TOILET KIT Black bude nenahraditeľným pomocníkom, ktorý bez váhania prekvapí nápaditým spracovaním a zmyslom pre ergonómiu.

Šikovný TSA zámok je dôležitý kvôli prípadným zlodejom

Kvôli snahe o maximálne bezpečie letov je od teroristických útokov v New Yorku bežné, že je právomocou personálu na letiskách obsah prepravovaných kufrov kontrolovať. Obvykle je batožina skenovaná, niekedy ale personál siahne k otvoreniu kufra a prestrihne zámok. TSA zámky prirodzene otvorí kontrola univerzálnym kľúčom. Nepovolané osoby sa do kufra samozrejme nedostanú, nemusíte mať strach o uložené veci. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite X-Blade 4.0 TOILET KIT Black ľahko uzamknete pomocou troch číselných kotúčov a nemusíte si robiť starosti o uložené veci.

Najpodstatnejšie prvky cestovného kufra Samsonite X-Blade 4.0 TOILET KIT Black

  • Integrované držadlo premení kufor na skutočne variabilnú batožinu ideálnu na dlhé cesty

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 0,3 kg

Objem

Objem 6 l

Výbava

Kolieska Pevné
Zamykanie TSA zámok
Držadlo Horné

Materiál

Typ Textilný
Kód:  SPTsam0040
Produktové číslo:  5414847964626
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12