Obnoviť stránku

Samsonite Spectrolite Laptop Backpack 16 "hnedý

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Spectrolite Laptop Backpack 16 "hnedý

Prepracovaný batoh s veľmi flexibilnými možnosťami používania. Štandardne je určený pre notebook do veľkosti 16 ", ale pojme aj celú škálu príslušenstva a osobných vecí. Batoh je rozdelený do dvoch častí. Hlavnú časť tvoria polstrované vrecko pre notebook. Druhá časť obsahuje priestor pre ďalšie vybavenie, Dve vrecká na zips, jednu obyčajnú kapsu a deliace prepážky napr pre dokumenty. Na prednej strane je samostatná vrecko s organizérom, Kam prehľadne poskladáte všetky nutné drobnosti. Na bokoch sú ešte menšie vrecká na zips.
A teraz k flexibilite. Ak by vám základná veľkosť batohu 23 litrov nestačila, batoh sa jednoducho dá rozšíriť až na 26 litrov. Chcete rýchlo zaznamenať vaše myšlienky či pracovať? Nie je problém. Obe časti batohu sa dajú rozopnúť a úplne otvoriť, čím možno okamžite pracovať na notebooku. Často cestuje? Batoh má návlekovou chlopňu, takže ho ľahko pripevníte na výsuvné madlo kufru s kolieskami. Pre nosenie samostatne ponúka madlo, nastaviteľné ramenné pásy a polstrovanie celej zadnej časti pre väčší komfort. Na spodnej časti sú gumové nožičky chrániaci batoh proti oderu.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
Notebooky do uhlopriečky 16 "(27 x 38 x 4 cm)
Materiál:
Polyester s nylonom, eko koža, kovové doplnky
Objem:
23/26 l
Rozmery:
36 x 46,5 x 23/27 cm
Hmotnosť:
1,47 kg

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 27 cm
Šírka 36 cm
Výška 46,5 cm

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook

Materiál

Materiál Polyester

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 16 "

Farba

Farba Hnedá
Kód:  GR861b6
Produktové číslo:  80U13008
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13