Obnoviť stránku

Batoh Laptop Samsonite Spectrolite 16 "čierny

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Batoh Laptop Samsonite Spectrolite 16 "čierny

Sofistikovaný batoh s veľmi flexibilnými možnosťami použitia. V predvolenom nastavení je určený pre prenosný počítač s kapacitou 16 ", ale obsahuje aj príslušenstvo a osobné predmety. Batoh je rozdelený na dve časti. Hlavnou časťou je vycpané vrecko na notebook . Druhá časť obsahuje priestor pre dodatočné vybavenie , dve vrecká na zips, jedno obyčajné vrecko a deliace priečky pre dokumenty. Na prednej strane je samostatné vrecko s organizérom , kde môžete ľahko dať dohromady všetky potrebné diely. Na bokoch sú ešte menšie vrecká na zips.
A teraz k flexibilite. Ak základná veľkosť vášho vrecka s objemom 23 litrov nestačí, batoh sa môže jednoducho rozšíriť na 26 litrov . Chcete rýchlo zaznamenať svoje myšlienky alebo pracovať? Žiadny problém. Obe časti batohu môžu byť odomknuté a úplne otvorené, aby mohli okamžite pracovať s notebookom . Často cestuje? Batoh má šnúrku, takže ju môžete ľahko pripevniť k vyťahovacej rukoväti kufra s kolieskami. Pre nosenie ponúka rukoväte, nastaviteľné ramenné popruhy a polstrovanie celého chrbta pre väčšie pohodlie. V spodnej časti sú gumové nohy chrániace batoh pred odieraním.
Parametre a špecifikácie:
Určený pre:
16 "diagonálne prenosné počítače (27 x 38 x 4 cm)
materiál:
Polyester s nylonom, eko koža, kovové doplnky
objem:
23/26 l
Rozmery:
36 x 46,5 x 23/27 cm
hmotnosť:
1,47 kg

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 27 cm
Šírka 36 cm
Výška 46,5 cm

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook

Materiál

Materiál Polyester

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 16 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  GR861b5
Produktové číslo:  80U09008
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19