Obnoviť stránku

Samsonite PRO-DLX 4 Rolling Tote 16.4" Magnetic Grey

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite PRO-DLX 4 Rolling Tote 16.4" Magnetic Grey

Chystáte sa na služobnú cestu a hodila by sa vám pojazdná kancelária, ktorá bude schopná pojať všetok inventár, ktorý na cestách potrebujete? Taška Samsonite PRO-DLX 4 Rolling Tote sivej farby z nylonového a koženého materiálu s vnútornými rozmermi 38,5 × 27 × 4 cm je vybavená dvomi kolieskami pre maximálnu mobilitu. Jednoduché ovládanie zaručuje výškovo nastaviteľná rukoväť. Tá môže byť ľahko skrytá vďaka návlekovej chlopni na zadnej strane. Prostredníctvom dvoch držadiel v hornej časti či ramenného popruhu sa taška dá pohodlne transportovať z miesta na miesto. 

Kľúčové vlastnosti

  • Nastaviteľná vysúvacia rukoväť
  • Kolieska pre jednoduchú mobilitu
  • Vhodná pre notebook/tablet: 16,4 / 10,1 palca
  • Rozmery: 43 × 40 × 20 cm
  • Objem: 25 litrov
  • Materiál: nylon, koža
  • Farba: sivá

Kancelária na kolieskach

Pravdaže tým, čo by vás na tejto batožine primárne malo zaujať, je jej úložný priestor s objemom 25 litrov. Na prednej strane nájdete dve malé vrecká. Jedno na zips a druhé so zoraďovačom na ukladanie peňaženky, dokladov, ceruziek a ďalších maličkostí. Vnútro kufra je rozdelené na dve oddelené časti. Prvá svojmu používateľovi poskytne priestor na uloženie dokumentov veľkosti A4 a bezpečnostnú priehradku na notebook, či tablet s rozmermi 16,4, respektíve 10,1 palcov. Druhá priestranná priehradka je vybavená krížovým upínaním slúžiacim na prepravu oblečenia. 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester, Koža

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 20 cm
Šírka 43 cm
Výška 40 cm

Materiál

Materiál Polyester, Koža

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 16,4 "

Farba

Farba Sivá
Kód:  GR840t1d
Produktové číslo:  35V08009
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14