Obnoviť stránku

Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Backpack M čierny

4,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Backpack M čierny

Batoh na notebook Samsonite PRO-DLX 4 v čiernom farebnom prevedení je skvelým riešením pre uchovanie vášho notebooku v bezpečí. Bol špičkovými dizajnérmi navrhnutý priamo na mieru náročným obchodníkom, pre ktoré je reprezentatívne a vkusné batožina nevyhnutným doplnkom.

Organizácie, funkčnosť, bezpečnosť

Pri výrobe tohto unikátneho batožinu bol kladený dôraz predovšetkým na lepšiu organizáciu, funkčnosť a bezpečnosť. Batoh je určený pre notebooky do veľkosti 14.1 ", nechýba v ňom však ani špeciálne priehradky pre váš tablet, iPad či telefón. Svoje extra miesto tu majú vyhradené aj kľúče, fľašu na pitie a písacie potreby. Všetky vaše nevyhnutnosti teda teraz pohodlne a prakticky uložíte do jednej jedinej brašne!

Pohodlné nosenie

Batoh na notebook Samsonite PRO-DLX 4 je vyrobený z kombinácie kvalitného nylonu a napa kože. Vďaka patentovanej štruktúre pripomínajúce včelie plásty bolo dosiahnuté zníženie hmotnosti výrobku. Táto inovácia, spoločne s ergonomicky tvarovanými popruhmi, prispieva výrazne pohodlnejšiemu a zdravšiemu nosenie. Tašku možno navyše pomocou popruhov pripevniť k troleji inej batožiny pre maximálnu úľavu od záťaže.

Parametre a špecifikácie:

Farebné prevedenie:
Čierne

Materiál:
Nylon
Napa kože

Objem:
18 l

Hmotnosť:
1,0 kg

Vonkajšie rozmery:
34 x 17 x 46 cm

Vnútorné rozmery:
34 x 25 x 3,5 cm

Určené pre:
Muža

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nylon

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 17 cm
Šírka 34 cm
Výška 46 cm

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook

Materiál

Materiál Nylon

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 14,1 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  GR878f1
Produktové číslo:  35V09006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13