Obnoviť stránku

Samsonite Network 3 LAPTOP BACKPACK

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Network 3 LAPTOP BACKPACK

Fanúšikovia mobilnej elektroniky uvítajú decentný, ale štýlový a priestranný batoh, do ktorého bezpečne uložia viac zariadení. Prepracovaný batoh Samsonite Network 3 LAPTOP BACKPACK je vybavený najrôznejšími vreckami. Do čalúnenej časti uložíte tablet a tiež notebook, ktorý tak bude na cestách v bezpečí. Batoh sa ponúka v dvoch veľkostiach pre notebook do veľkosti 14,1" a do veľkosti 15,6". Druhé oddelenie batoha je vybavené vyberateľným látkovým vreckom s pripevnením na suchý zips a organizérom na najrôznejšie drobnosti. Výhodou je tiež možnosť uzamknutia zipsu. Do batoha ďalej uložíte mobilný telefón, vreckový prehrávač, všetky potrebné káble aj menšie osobné veci. Batoh Network 3 LAPTOP BACKPACK má viac farebných variantov.

Kľúčové vlastnosti batoha Samsonite Network 3 LAPTOP BACKPACK

  • Batoh značky Samsonite má dva veľkostné varianty pre notebook s veľkosťou 14,1" alebo 15,6"
  • Batoh má viac farebných variantov
  • Uzamykateľné zipsy, ručný úchyt (pútko)
  • Organizér a vyberateľné vrecko na drobnosti
  • Ľahké a odolné materiály
  • Batoh Network 3 Laptop Backpack má praktický pás pre pripevnenie ku kufru

Ergonomický a kvalitne spracovaný batoh Samsonite

Aby sa vám naplnený batoh dobre nosil na chrbte, má ergonomicky zakrivené ramenné popruhy z pevného materiálu a s čalúnením. Čalúnenie je tiež na chrbte, ktorý je zároveň sieťovaný pre lepšiu priedušnosť. Dobrú ventiláciu oceníte najmä v teplejších dňoch. Samotný batoh Samsonite Network 3 LAPTOP BACKPACK je vyrobený z odolného polyesteru vyznačujúceho sa dlhou životnosťou.

Parametre a špecifikácia

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook
Kód:  GR840q74NAD
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18