Obnoviť stránku

Samsonite GuardIT Laptop Backpack L 17.3" sivý

4,7 69 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite GuardIT Laptop Backpack L 17.3" sivý

Samsonite Corporation bola založená v roku 1910 v USA. Jej tradíciou, je ponúknuť zákazníkovi štýlovú a kvalitnú batožinu v kombinácii s funkčnosťou. Ponúka doplnky od veľkých kufrov po malé toaletné tašky a aktovky. Spoluprácu známeho návrhára Louis Vuittona, ktorý pomohol tejto spoločnosti na vrchol, nemožno prehliadnuť.

Dizajn pre každú príležitosť

Tento štýlový batoh, ktorý je vďaka jednoduchosti svojho dizajnového vyhotovenia a farbe navyše veľmi elegantný, sa hodí pre každú príležitosť. Jeho dlhodobú životnosť a príjemné nosenie vám zaistí materiál, z ktorého je vyrobený - konkrétne polyesterová zmes, ktorá je veľmi ľahká a odolná. (celý batoh váži len 0,7 kg)

Dokonalá ochrana

Vyhotovenie batohu je navrhnuté tak, aby sa vám tam okrem notebooku zmestili aj ďalšie osobné veci, ako dokumenty, kancelárske potreby, mobil, PDA príslušenstvo a veľa ďalšieho. Vnútorná časť batohu je rozdelená prepážkou, aby mohol byť priestor pre notebook vystlaný a v druhej časti je voľný priestor a sieťové vrecko na zips. Veľkou výhodou je, že batoh môžete zamknúť, pretože disponuje uzamykateľným zipsom vnútornej časti. Pokiaľ ide o vonkajšiu časť batohu, vpredu nájdete menšie vrecká opäť na zips a z boku dve menšie sieťové vrecká. Všetky vaše veci tak budú dokonale chránené. Nesmie samozrejme chýbať ani držadlo a dva nastaviteľné chrbtové popruhy pre vaše pohodlie.

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 22 cm
Šírka 32 cm
Výška 48 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 0,7 kg

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Vrecko na cennosti
Popruhy Nastaviteľné popruhy

Rozmery (V × Š × H)

Výška 48 cm
Šírka 32 cm
Dĺžka/hĺbka 22 cm

Materiál

Materiál Polyester

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 17,3 "

Farba

Farba Sivá
Kód:  GR677h1
Produktové číslo:  88U08006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18