Obnoviť stránku

Samsonite GuardIT Laptop Backpack M 15" -16" čierny

4,6 54 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite GuardIT Laptop Backpack M 15" -16" čierny

Batoh na notebook Laptop Backpack 15" - 16" z novej kolekcie Guardit si pre vás pripravila spoločnosť Samsonite. Už len to, že tento batoh vyrobila práve spoločnosť, ktorá je na trhu desiatky rokov a po celú tú dobu vyrába kvalitné batohy, odolné puzdrá a predovšetkým inovatívnu batožinu, je istou zárukou kvality.
Tento štýlový batoh, ktorý je vďaka jednoduchosti svojho dizajnového prevedenia a farbe navyše veľmi elegantný, sa hodí na každú príležitosť. Jeho dlhodobú životnosť a príjemné nosenie vám zaistí materiál, z ktorého je vyrobený - konkrétne ide o polyesterovú zmes, ktorá je veľmi ľahká (celý batoh váži len 0,7 kg) a odolná.
Prevedenie batohu je navrhnuté tak, aby sa vám tam okrem notebooku zmestili aj ďalšie osobné veci ako dokumenty, kancelárske potreby, mobil, PDA, príslušenstvo a mnoho ďalšieho. Všetky vaše veci budú dokonale chránené. Vnútorná časť batohu je rozdelená priehradkou, aby mohol byť priestor pre notebook vystlaný, v druhej časti batohu je voľný priestor a sieťové vrecko na zips. Veľkou výhodou je, že batoh môžete zamknúť, pretože disponuje uzamykateľným zipsom vnútornej časti. Pokiaľ ide o vonkajšiu časť batohu, vpredu nájdete menšie vrecká opäť na zips a z boku dve menšie sieťové kapsičky. Samozrejme nesmie chýbať ani držadlo a dva nastaviteľné chrbtové popruhy pre vaše pohodlie.

Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
notebooky do 15" - 16"
Farebné prevedenie:
čierny
Materiál:
polyester
Rozmery vonkajšie:
31 x 44,5 x 21 cm
Rozmery vnútorné (na notebook):
27 x 38 x 4 cm
Váha:
0,7 kg
Objem:
22 l

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 21 cm
Šírka 31 cm
Výška 44,5 cm

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook

Materiál

Materiál Polyester

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 16 "

Farba

Farba Čierna
Kód:  GR677g
Produktové číslo:  88U09005
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11