Obnoviť stránku

Samsonite GuardIT Laptop Backpack L 17.3 "čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite GuardIT Laptop Backpack L 17.3 "čierny

Batoh na notebook Laptop Backpack 17,3 "z novej kolekcie GuardIT si pre vás pripravila spoločnosť Samsonite. Už len to, že tento batoh vyrobila práve spoločnosť, ktorá je na trhu desiatky rokov a po celú tú dobu vyrába kvalitné batohy, odolné púzdra a predovšetkým inovatívne batožinu, je istou zárukou kvality. Tento štýlový batoh, ktorý je vďaka jednoduchosti svojho dizajnového prevedenia a farbe naviac veľmi elegantný, sa hodí pre každú príležitosť. Jeho dlhodobú životnosť a príjemné nosenie vám zaistí materiál, z ktorého je vyrobený - konkrétne polyesterová zmes, ktorá je veľmi ľahká (celý batoh váži len 0,7 kg) a odolná.

Prevedenie batohu je navrhnuté tak, aby sa vám tam okrem notebooku vošli aj ďalšie osobné veci ako dokumenty, kancelárske potreby, mobil, PDA, príslušenstvo a mnoho ďalšieho. Všetky vaše veci budú dokonale chránené. Vnútorná časť batohu je rozdelená prepážkou, aby mohol byť priestor pre notebook vystlaný, v druhej časti batohu je voľný priestor a sieťové vrecko na zips. Veľkou výhodou je, že batoh môžete zamknúť, pretože disponuje uzamykateľným zipsom vnútornej časti. Pokiaľ ide o vonkajšiu časť batohu, vpredu nájdete menšie vrecká opäť na zips az boku dve menšie sieťové kapsičky. Nesmie samozrejme chýbať ani madlo a dva nastaviteľné chrbtové popruhy pre vaše pohodlie.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:
notebooky do 17,3 "

Farebné prevedenie:
čierny

Materiál:
polyester

Rozmery vonkajšie:
32 x 48 x 22 cm

Rozmery vnútornej (pre notebook):
28 x 42 x 4,5 cm

Váha:
0,7 kg

Objem:
27 l

Parametre a špecifikácia

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook
Kód:  XXGR677h
Produktové číslo:  88U09006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14