Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White

Zlaďte so svojím štýlom aj cestovné doplnky. Kufor Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White sa vám bude hodiť kedykoľvek príde nutnosť alebo túžba cestovať. Veľkosť S zaručuje, že kufor na letisku zodpovedá rozmerom pre príručnú batožinu. Vnútorný priestor s objemom 37 l sa výborne hodí na prepravu čohokoľvek, čo budete nutne na svojej ceste potrebovať. Pri výbere kufra je dôležitým parametrom použitý materiál. Škrupina je mimoriadne vhodnou voľbou predovšetkým kvôli veľmi vysokej odolnosti. Preto kufor nepoškodí ani mnohokrát necitlivé zaobchádzanie letiskového personálu. Bez ohľadu na to, aké cesty máte v pláne, kufor Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White vám bude neoceniteľným pomocníkom a takmer od prvého momentu prekvapí neobvyklým dizajnom a zároveň aj úžitkovými vlastnosťami a ergonómiou.

Poctivý TSA zámok výrazne znižuje riziko vykradnutia kufra

Pre väčšiu bezpečnosť letov sa stalo štandardom, že školený personál na letiskách môže kontrolovať celú batožinu. Zvyčajne nie je potrebné kufor otvoriť, občas je však nevyhnutné otvoriť zámok. Zámky TSA pravdaže možno otvoriť univerzálnym kľúčom, ktorým je personál vybavený. Do kufra sa nedostane nikto iný, než bezpečnostní agenti, nemusíte mať strach. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White teda jednoducho zopnete zipsy svojím vlastným kódom na tri čísla a nemusíte sa báť ani zlodejov, ani poškodenia letiskovým personálom.

Hlavné znaky kufra Samsonite Flux SPINNER 55/20 EXP White

  • Kufor dostal do výbavy štyri kolieska, manipulácia s ním je teda extrémne jednoduchá
  • Pribalená menovka veľmi pomôže pri hľadaní kufra medzi batožinou ostatných pasažierov
  • Zabudované držadlo odľahčí chrbát
  • Popruhy prišité k hlavnej priehradke pre pevné a spoľahlivé uchytenie zabalených vecí

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 2,7 kg

Objem

Objem 37 l

Rozmery (V × Š × H)

Výška 55 cm
Šírka 40 cm
Dĺžka/hĺbka 20 cm

Veľkosť

Veľkosť kufra S

Výbava

Vybavenie Menovka, Upínacie pásy
Kolieska Otočné
Počet koliesok 4
Zamykanie TSA zámok
Zapínanie Zips
Držadlo Teleskopické, Bočné, Horné

Materiál

Typ Škrupinový

Veľkosť

Veľkosť kufra S
Kód:  SPTif0096a29
Produktové číslo:  5414847773457
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13