Obnoviť stránku

Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black

Dizajnovo veľmi originálny kufor Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black prináša všetko, čo vám pri vašej starej batožine chýba. Hmotnosť tohto kufra je iba 2 500 g, dovolenku vám nebude kaziť ťahanie ťažkej batožiny. Objem 69 l sa skvele hodí pre rodinnú dovolenku. Kufor je vyrobený z textílie, ktorá je výborným riešením pre používateľov, ktorí nebudú prevážať príliš krehké veci. Vzhľadom na istú vôľu každej textílie by nemal byť problém objem kufra o kúsok zväčšiť. Čierna farba je len posledným kamienkom tvoriacim pomyselný vrchol. Nech už vyrazíte kamkoľvek, cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black sa stane nepostrádateľnou výbavou a od začiatku ohromí dokonalým spracovaním aj funkčnosťou a ergonómiou.

Dôležitý TSA zámok je prvotriednou ochranou vecí v kufri

Kvôli snahe o maximálne bezpečie letov je dnes bežne zavedené, že patrí medzi právomoci letiskového personálu otvoriť batožinu a nahliadnuť do nej. Väčšinou nie je nutné batožinu otvárať, občas ale agenti musia zámok na kufri preštipnúť. Takzvané TSA zámky ale možno otvoriť univerzálnym kľúčom, ktorým je personál vybavený. Do takéhoto kufra sa dostane len ostraha letiska, straty vecí sa báť nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black prakticky zatvoríte na západ kódom troch čísel a nemusíte sa báť ani zlodejov, ani poškodenia letiskovým personálom.

Kľúčové znaky kufra Samsonite Dynamore DUFFLE/WH 67 Black

  • Kufor dostal do výbavy dvojicu koliesok, ktoré sú pevné a odolné
  • Praktické držadlo robí z kufra perfektnú príručnú batožinu na akúkoľvek cestu
  • Upínacie popruhy pre pevné a spoľahlivé uchytenie zabalených vecí

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 2,5 kg

Objem

Objem 69 l

Rozmery (V × Š × H)

Výška 67 cm
Šírka 35 cm
Dĺžka/hĺbka 32 cm

Veľkosť

Veľkosť kufra M

Výbava

Vybavenie Upínacie pásy
Kolieska Pevné
Počet koliesok 2
Zamykanie TSA zámok
Zapínanie Zips
Držadlo Teleskopické, Horné

Materiál

Typ Textilný

Veľkosť

Veľkosť kufra M
Kód:  SPTif0132a
Produktové číslo:  5414847854699
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19