Obnoviť stránku

Salomon X Ultra Prime W Carmine 4,5

Príslušenstvo k tovaru

Salomon X Ultra Prime W Carmine 4,5

V turistické obuvi do jakéhokoliv terénu Salomon X Ultra Prime se mísí ty nejlepší tradiční prvky s nejnovějšími inovacemi. Tato perfektní obuv je vhodná především pro všechny sportovní nadšence, kteří se věnují rychlejšímu hikingu na technických tratích. 

Klíčové vlastnosti

  • Určeno pro rychlejší hiking na technických tratích
  • Podešev Contagrip pro optimální záběr na každém povrchu
  • Antibakteriální stélka OrthoLite
  • Oděruodolná a rychleschnoucí podšívka
  • Syntetická ochrana špičky
  • Systém SensiFit pro přesné a bezpečné usazení nohy

Každý krok jako v bavlnce

Jádrem úspěchu této obuvi je podešev Contagrip. Díky ní jsou boty perfektní na různorodém povrchu. Pro větší pohodlí a pevnější nášlap je mezipodešev vyrobena ze vstřikované EVA pěny. Mezi další význačné výhody této obuvi je antibakteriální stélka OrthoLite nebo systém SensiFit, jenž obepíná chodidlo a umožňuje přesné a bezpečné usazení boty. Nechybí ani syntetická ochrana špičky nebo spolehlivá ochrana proti bahnu a mokru podél celé spodní části. 

Určení:
dámské

Velikost:
4,5

Kód:  SPT1643
Produktové číslo:  887850507602
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04