Obnoviť stránku

Salomon W-Max 6 + E Lithium 10 W

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salomon W-Max 6 + E Lithium 10 W

Urobte si vašu budúcu lyžovačku o niečo lepšiu. Pre všetky športovo založené lyžiarky, ktoré majú rady svižnú a zároveň stabilnú jazdu, tu sú dámske zjazdové lyže Salomon W-Max 6 s viazaním E Lítium 10 W. Ide o carvingové športové lyže typu All mountain určené na zjazdovku. Vyhotovenie lyží Salomon W-Max zodpovedá moderným trendom zjazdového lyžovania a spĺňa požiadavky náročnej lyžiarky. Povrchová úprava dámskej lyže Salomon W-Max 6 je lesk. Špičky a pätky lyží sú chránené pred poškriabaním.

Kľúčové vlastnosti dámskych zjazdových lyží Salomon W-Max 6 + E Lítium 10 W

  • Dámske športové lyže typu All mountain
  • Technológia Oversize Active Contact Sidewalls
  • Vláknitá výstuž (Powerframe fibre)
  • Lyže Salomon W-Max 6 majú drevené jadro (Woodcore)
  • Pogumovanie okolo hrán (PULSE PAD)
  • Polovičné zdvihnutie päty (Semi twin tail)
  • Carve Rocker pre jednoduché a presné ovládanie lyže
  • Povrchová úprava je lesk
  • Ochrana špičky a pätky lyže

Konštrukcia dámskych lyží Salomon W-Max 6

Technológia Overside Active Contact Sidewalls predstavuje bočné hrany vo vyhotovení stredne vysokej sendvičovej konštrukcie s tenkou vrstvou ABS po celej dĺžke lyže Salomon W-Max 6. Toto vyhotovenie zlepšuje hranenie na náročných zjazdovkách, zvyšuje priľnavosť hrán a napomáha plynulému rozvrhnutiu energie na zjazdovke.

Jadro dámskych lyží Salomon W-Max 6

Salomon W-Max 6 majú drevené jadro (Woodcore), ktoré zaisťuje stabilitu na snehu s aktívnou odozvou, tlmí vibrácie a uľahčuje odskakovanie v oblúkoch. Lyže Salomon W-Max majú navyše aj vláknitú výstuž optimalizovanú pre jazdu na zjazdovke. 

Špeciálne funkcie PULSE PAD a Semi Twint SK Tail

Vyhotovenie PULSE PAD predstavuje vrstvu gumy, ktorá je na všetkých hranách a v kritických zónach lyže pre zaistenie plynulejšej jazdy a lepšieho kontaktu lyží so snehom. Konštrukcia Semi twin tail (polovičné zdvihnutie päty) predstavuje mierne zvýšenie päty lyže Salmon W-Max 6, ktoré zvyšuje tolerantnosť a kontrolu nad jazdou.

Carve Rocker do ťažkého snehu

Technológia Carve Rocker bola vyvinutá pre výkon v ťažkom snehu. Ide o extra krátky, nízky profil rockeru v špičke lyže. Vďaka tomu si môžete ihneď užívať carvingové lyžovanie s jednoduchým a presným ovládaním lyží Salmon W-Max. Klenutie pod nohami zaručuje stabilitu, priľnavosť hrán a dodáva silu v odskoku.

Hmotnosť:
1 780 g (lyža pri dĺžke 155 cm)
4 998 g (obe lyže s viazaním pri dĺžke 155 cm)

Polomer:
11 – 13 m

Vykrojenie:
120/75/106 (pri dĺžke 155 cm)

 
Kód:  SPTsl0146nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14