Obnoviť stránku

Salomon W-Max 10 + Mercury 11 L8 veľ. 169

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salomon W-Max 10 + Mercury 11 L8 veľ. 169

Pre všetky športovo založené lyžiarky, ktoré majú rady svižnú a zároveň stabilnú jazdu, tu sú dámske zjazdové lyže Salomon W-Max 10 s viazaním Mercury 11 L8 . Ide o carvingové športové lyže typu All mountain určené na zjazdovku. Vyhotovenie lyží Salomon W-Max zodpovedá moderným trendom zjazdového lyžovania a spĺňa požiadavky náročnej lyžiarky. Povrchová úprava dámskej lyže Salomon W-Max 10 je lesk. Špičky a pätky lyží sú chránené pred poškriabaním.

Kľúčové vlastnosti dámskych zjazdových lyží Salomon W-Max 10 + Mercury 11 L8 veľ. 169

  • Dámske športové lyže typu All mountain
  • Technológia Oversize Active Contact Sidewalls
  • Technológia progresívneej veľkosti polomeru (Progressive Radius Sizing)
  • Powerframe s vrstvou obsahujúcou titán
  • Lyže Salomon W-Max 10 majú drevené jadro (Woodcore)
  • Pogumovanie okolo hrán (PULSE PAD)
  • Polovičné zdvihnutie päty (Semi twin tail)
  • Carve Rocker pre jednoduché a presné ovládanie lyže
  • Rádius 15 m/169 cm
  • Povrchová úprava je lesk
  • Ochrana špičky a pätky lyže

Konštrukcia dámskych lyží Salomon W-Max 10

Technológia Overside Active Contact Sidewalls predstavuje bočné hrany vo vyhotovení stredne vysokej sendvičovej konštrukcie s tenkou vrstvou ABS po celej dĺžke lyže Salomon W-Max 10. Toto vyhotovenie zlepšuje hranenie na náročných zjazdovkách, zvyšuje priľnavosť hrán a napomáha plynulému rozvrhnutiu energie na zjazdovke. Technológia Progressive Radius Sizing (progresívna veľkosť polomeru) je osvedčenou konštrukciou z pretekov svetového pohára. Ide o päť špeciálne krojených hrán pre ideálny polomer oblúka – zvoľte si svoju dĺžku, vyberte si svoj výkon.

Jadro dámskych lyží Salomon W-Max 10

Lyže Salomon W-Max 10 majú drevené jadro (Woodcore), ktoré zaisťuje stabilitu na snehu s aktívnou odozvou, tlmí vibrácie a uľahčuje odskakovanie v obloúkoch. Salomon W-Max 10 majú navyše aj Powerframe s vrstvou obsahujúcou titán. 

Špeciálne funkcie PULSE PAD a Semi Twin Tail

Vyhotovenie PULSE PAD predstavuje vrstvu gumy, ktorá je na všetkých hranách a v kritických zónach lyže pre zaistenie plynulejšej jazdy a lepšieho kontaktu lyží so snehom. Konštrukcia Semi twin tail (polovičné zdvihnutie päty) predstavuje mierne zvýšenie päty lyže Salmon W-Max 6, ktoré zvyšuje tolerantnosť a kontrolu nad jazdou.

Carve Rocker do ťažkého snehu

Technológia Carve Rocker bola vyvinutá pre výkon v ťažkom snehu. Ide o extra krátky, nízky profil rockeru v špičke lyže. Vďaka tomu si môžete ihneď užívať carvingové lyžovanie s jednoduchým a presným ovládaním lyží Salmon W-Max. Klenutie pod nohami zaručuje stabilitu, priľnavosť hrán a dodáva silu v odskoku.

Hmotnosť:
1 977 g (lyža pri dĺžke 162 cm)
6 084 g (obe lyže s viazaním pri dĺžke 162 cm)

Rádius:
15 m pri dĺžke 169 cm

Vykrojenie:
120/73/104 (pri dĺžke 162 cm)

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určené pre Ženu
Typ lyží Na zjazdovku

Parametre lyží

Dĺžka lyží 169 cm
Kód:  SPTsl0180
Produktové číslo:  L40038100169
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13