Obnoviť stránku

Salomon Team Racing Grip universal Jr 141

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salomon Team Racing Grip universal Jr 141

Hľadáte kvalitné bežecké lyže pre svoje dieťa? Vyskúšajte bežecké lyže Salomon Team Racing Grip Jr. s dĺžkou 141 cm. Lyže sú určené špeciálne pre deti. Nevoskujú sa, sú ľahké - vážia len 760 gramov. Ponúkajú jednoduchý odraz a plynulý sklz. Vďaka tomu sa nemusíte zdržiavať s prípravou a rovno môžete vyraziť na sneh.

Samozrejmosťou je moderný vzhľad a farebné vyhotovenie. Aj vzhľad hrá dôležitú úlohu pri výbere, hlavne vtedy, ak sú lyže určené pre deti. Čím viac sa im budú páčiť, tým radšej ich budú používať.

Hlavné prednosti

  • Jednoduchá údržba a ľahkosť
  • Špeciálna konštrukcia pre deti
  • Jednoduchá jazda a veľa zábavy
  • Atraktívny dizajn

Konštrukcia a vlastnosti

Bežecké lyže Salomon Team Racing Grip Jr. majú špeciálnu konštrukciu a využívajú moderné technológie.

  • D2FC - Digital Dynamic Flex Control - digitálna kontrola formovania a lisovania vytvorí optimálnu flexiu pre lepšie výkony na snehu. D2FC zaisťuje aj perfektné párovanie lyží.
  • Densolite 1000 - je ľahké a pevné jadro tvorené vrstvou jednosmerných sklenených vlákien a predtvarovanou penou Densolite.
  • G1 skĺznice - sú univerzálne výkonnostné skĺznice. Ponúkajú výraznú štruktúru, ktorá zaistí dobré vlastnosti sklzu v akýchkoľvek snehových podmienkach.
  • G2 Synchro - technológia záberu, ktorá poskytuje jednoduchší prechod medzi sklzovou a záberovou zónou.

Výhodou všetkých týchto technológií a materiálov je jednoduchá jazda a veľká výdrž, čo v prípade lyží pre deti určite oceníte.

Parametre a špecifikácia

Lyžiar

Bežecká technika Klasická, Kombinovaná

Viazanie

Kód:  SPT3155
Produktové číslo:  L369106PM141
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02