Obnoviť stránku

Salomon S/Max W 8 + Z11 Walk L80

Príslušenstvo k tovaru

Salomon S/Max W 8 + Z11 Walk L80

 Salomon S/Max W 8 + Z11 Walk L80dámske   zjazdové lyže určené pre jazdu po upravenom aj mäkkom snehu. Lyže sú už vybavené viazaním, takže ho nemusíte dokupovať. Lyže sú vyhotovené tak, aby vám umožnili rýchlu jazdu a skvelé oblúky od prvého nasadenia. Ich konštrukcia priamo vychádza z pretekárskeho typu lyží. Rádius zodpovedá hodnotám 13 m/150 cm, sidecut je 118-73-101. Tieto zjazdové lyže majú drevené jadro. 

 Kľúčové vlastnosti zjazdových lyží Salomon S/Max W 8 + Z11 Walk L80 

  • Na lyžiach je osadené viazanie Z11 Walk 
  • Určené na zjazdovky 
  • Lyže majú kvalitné pevné jadro 
  • Určené pre ženy 

 Lyže s odolným vystužením 

 Tieto lyže sú konštruované tak, aby ste na nich mohli precítiť každú zákrutu. Tvorcovia sa do nich rozhodli vložiť plát titanalu, prvku slúžiaceho na vystuženie. Tým je zaistený perfektný pomer medzi pružnosťou a tuhosťou. Konštruktéri spojili sily s dizajnérmi, čo viedlo ku vzniku moderných a vkusných lyží Salomon, ktoré sú výborne spracované aj po funkčnej stránke. Ak teda hľadáte lyže, ktoré vám budú slúžiť niekoľko sezón a stále sa vám budú páčiť aj z hľadiska dizajnu, vyskúšajte tento model. 

Technológia lyží Salomon

Zjazdové lyže Salomon disponujú technológiou Edge Amplifier, ktorá prenáša silu priamo na hranu lyže. Môžete tak hravo a okamžite meniť oblúky a užiť si rýchlu jazdu. Navyše vám dopomôže k tomu udržať lyžu na hrane, a to ako na ľade, tak aj na čerstvo upravenej zjazdovke. K vynikajúcej stabilite a odpruženiu dopomôže drevené jadro Woodcore. Ľahšie ovládanie dosiahnete vďaka Full Sandwich Sidewalls, čo je konštrukcia používaná vo svetovom pohári. Na záver oceníte zaiste aj Ti laminate. Pod týmto označením sa skrýva vrstva titanalu, ktorá zlepší výkon na zjazdovke, zaistí vám presnejšiu jazdu aj držanie na hranách.


Kód:  SPTsalo1347nad
Produktové číslo:  SPTsalo1347nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08