Obnoviť stránku

Salomon Peak 30 black/bright red

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salomon Peak 30 black/bright red

Športový batoh s dobrým objemom oceníte nielen počas pešej turistiky, ale aj počas behu. Má dostatok priestoru na všetky potrebné veci. Poskytuje dostatočnú stabilitu pre neobmedzený pohyb po ceste. Vhodný je predovšetkým na jednodňové výlety.

Mierne vystužený chrbtový panel je vybavený vetracím systémom Airvent Agility, ktorý zabezpečuje maximálny komfort a stabilitu aj pri nosení ťažkých vecí. Vďaka perforovanému ramennému popruhu s penou EVA eliminuje otlaky v oblasti hrudníku a zlepšuje dýchanie. 3D Airmesh sa používa na zvýšenie cirkulácie vzduchu. Medzi spevneným chrbtovým panelom a sieťovinou je pripravené vrecko na vodný vak s vývodom do ramenného popruhu. Hydrovak nie je súčasťou batohu.

V zadnej časti je výškovo nastaviteľný hrudný popruh a mierne spevnený bedrový pás a dve vrecká na zips. Utiahnutím výsuvných popruhov sa dosahuje čo najmenší objem a lepšie uskladnenie všetkých predmetov vo vnútri batohu.

Batoh má hlavnú priehradku, ktorá sa uzatvára 2-pásmovým zipsom, 2 veľké predné vrecká na zips, 2 postranné vrecká na vybavenie, držiak palíc, elastická sieťovina, záchranná píšťalka a reflexné logo pre lepšiu viditeľnosť. Vnútri batohu sú dve voľné vrecká.

Kľúčové vlastnosti

  • Funkčný batoh
  • Systém Airvent Agility
  • 3D Airmesh
  • Vhodné pre mužov i ženy
  • Ideálny na jednodňové výlety
  • Oceníte to najmä pri behu
  • Športový batoh, do ktorého vezmete všetko, čo potrebujete

Materiál:
Horná časť batohu je vyrobená zo 100 % nylonu. Podšívka je vyrobená zo 100 % polyuretánu.

Rozmery:
58 × 26 × 22 cm

Hmotnosť :
495 g

 
Kód:  SPT10642
Produktové číslo:  887850829117
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04