Obnoviť stránku

Salomon Outrise MID GTX W Black/Black/Ebony

EU 40/245 mm
Variant
Garancia najlepšej ceny
164,90 €

Salomon Outrise MID GTX W Black/Black/Ebony

Trekové topánky Salomon Outrise MID GTX W Black/Black/Ebony

Salomon

Salomon Outrise MID GTX W je ženská treková obuv, ktorá kombinuje výkon, pohodlie a ochranu pre vaše dobrodružstvo v prírode. Vďaka membráne GORE-TEX je obuv vodoodolná a zároveň priedušná, čo udržuje vaše nohy suché a pohodlné aj za vlhkých podmienok. Stredne vysoký strih topánky poskytuje dobrú oporu členkom a ochranu pred nerovným terénom. Podrážka Contagrip s hlbokými dezénmi zaručuje vynikajúcu priľnavosť na rôznych povrchoch, od skalnatého terénu po mäkkú pôdu. Outrise MID GTX W je ideálnou voľbou na pešie túry a outdoorové aktivity v každom ročnom období.

Trekové topánky Salomon Outrise MID GTX W Black/Black/Ebony

Vezmete ich so sebou kamkoľvek

Trekové topánky Salomon Outrise MID GTX W sa hodia na každú činnosť. Pri športe vás ohromia svojou ľahkosťou a pohodlím. Pri outdoorových aktivitách zase svojou pripravenosťou na každé dobrodružstvo, ktoré si zaumienite. Perfektne balansujú medzi komfortom nosenia, vodoodolnou ochranou a pohodlím bez kompromisov. Vyššia verzia navyše skvele obopína členok, tak bude vaša chôdza bezpečná v akomkoľvek teréne.

Trekové topánky Salomon Outrise MID GTX W Black/Black/Ebony

Technológia Gore-tex

Membrána GORE-TEX je navrhnutá tak, aby poskytovala vysoký výkon pri širokej škále aktivít. Na zaistenie pohodlia v extrémnych klimatických podmienkach majú výrobky systém ochrany proti živlom založený na troch aspektoch: vodoodolnosť, ochrana proti vetru a priedušnosť. Membrána GORE-TEX je extrémne tenká vrstva expandovaného politetrafluóretylénu (ePTFE) s viac ako 1 400 miliardami pórov na centimeter štvorcový. Je spojená s vonkajšou tkaninou av mnohých prípadoch s vnútorným povlakom. Je vodoodolná a chráni proti vetru a napriek tomu je priedušná. To znamená, že voda ani vietor nemôžu preniknúť do tkaniny zvonku, ale zároveň umožňuje odparovanie potu.

Trekové topánky Salomon Outrise MID GTX W Black/Black/Ebony

Mäkké a pružné

Turistické topánky Salomon Outrise Mid GTX W sú navrhnuté s dôrazom na odolnosť, podporu a pohodlie pre ženy, ktoré sa vydávajú na dobrodružné výpravy do prírody. Vďaka svojmu inovatívnemu dizajnu a vynikajúcim technológiám poskytujú tieto topánky optimálnu ochranu a výkon v rôznych terénoch a poveternostných podmienkach. Medzipodrážka Fuze Foam poskytuje mäkkú a odpruženú podporu, ktorá redukuje tlak na nohy a kĺby a zároveň zvyšuje dynamiku pohybu.
Trekové topánky Salomon Outrise MID GTX W Black/Black/Ebony

Do mesta, na túry aj k vode

Podrážka All Terrain Contagrip je navrhnutá na širokú škálu terénov, od mokrých a klzkých ciest po suché a skalnaté chodníky. Poskytuje vynikajúcu trakciu a stabilitu, čo vám umožní pohybovať sa bezpečne a sebaisto aj v náročných podmienkach. Topánky Salomon Outrise Mid GTX W sú ideálnou voľbou na všetky outdoorové aktivity, od pešej turistiky a horského výletového behu po ľahké treky a viacdenné expedície. S týmito topánkami budete pripravení na všetky výzvy, ktoré príroda prinesie, a zároveň si užijete maximálne pohodlie a ochranu vašich nôh.

Trekové topánky Salomon Outrise MID GTX W Black/Black/Ebony

Kľúčové vlastnosti trekových topánok Salomon Outrise MID GTX W Black/Black/Ebony

  • Turistické topánky Salomon Outrise MID GTX W kombinujú látku a syntetiku
  • Membrána GORE-TEX udržuje nohy suché
  • Vnútorná podšívka s recyklovaným poťahom obsahuje materiál biologického pôvodu a je bez PFC EC
  • Medzipodrážka s menším množstvom syntetických polymérov ponúka mäkký a dynamický krok
  • Podošva je navrhnutá na širokú škálu povrchov, poskytuje odolnosť a istotu na mokrých, suchých, tvrdých aj klzkých povrchoch
  • Hmotnosť trekových topánokSalomon Outrise MID GTX W je 281 g (jednej topánky)

Parametre a špecifikácia

Typ

Určenie Dámske
Výška obuvi Vysoké
Typ obuvi Trekingové topánky, Voľnočasová obuv
Sezóna Celoročná

Veľkosť

EU 40
Mondo point 245 mm
UK 6,5

Vlastnosti

Vlastnosti topánok Vodoodolné, Reflexné prvky
Spôsob zapínania Rýchlošnurovanie

Farba

Farba Čierna
Farba podrážky Čierna

Rozmery a hmotnosť

Šírka topánok Normálne
Výška podošvy 9 mm
Výška medzipodošvy 20,5 mm

Materiály

Membrána Gore-Tex
Zvršok Syntetika, Textil
Kód:  SPTslm134
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  195751229029
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13