Obnoviť stránku

Salomon Ivy Photo Wh/All Weather Blue

Príslušenstvo k tovaru

Salomon Ivy Photo Wh/All Weather Blue

Salomon Ivy Photo predstavujú vysoko elegantné dámske lyžiarske okuliare, ktoré dokonalým spôsobom ochránia vaše oči. Okuliare Salomon Ivy Photo Wh/All Weather Blue sú špeciálne navrhnuté pre ženy a poskytujú maximálne možné pohodlie vďaka technológii Custom Id Fit. Rámik a pena okuliarov sú vyrobené z materiálu, ktorý sa perfektne prispôsobí tvaru tváre. Vďaka tomu skvelým spôsobom takisto priliehajú k tvári, čo zaistí trojitá vrstva mäkkej peny z jemného fleece materiálu. Samozrejmosťou je úprava proti zahmlievaniu za pomoci systému prúdenia vzduchu Airflow. Salomon Ivy Photo sú skutočne skvelou voľbou na svah. Dokonale ochránia vaše oči a poskytnú vám maximálne možné pohodlie.

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych okuliarov Salomon Ivy Photo Wh/All Weather Blue

  • Elegantné dámske lyžiarske okuliare
  • Rámik a pena sa dokonale prispôsobia tvaru tváre
  • Salomon Ivy Photo s fotochromatickým zorníkom
  • Vhodné do každého typu počasia
  • Dvojité sférické polykarbonátové šošovky
  • Trojitá vrstva peny
  • Úprava proti zahmlievaniu Airflow
  • Rozšírený pásik so silikónovým vylepšením
  • Farebné vyhotovenie: bielo-modré

Veľmi jasné videnie a fotochromatický zorník

Salomon Ivy Photo vynikajú nielen svojím výnimočným dizajnom, ale tiež veľmi jasným videním, ktoré umožnia dvojité vstrekované sférické polykarbonátové šošovky. Okuliare Salomon Ivy Photo Wh/All Weather Blue disponujú fotochromatickým zorníkom, ktorý veľmi rýchlo a citlivo reaguje na zmeny svetelných podmienok, a tak sú vhodné do každého typu počasia. Rozšírený pásik so silikónovým vylepšením zaistí precízne držanie na prilbe. Lyžiarske okuliare Salomon Ivy Photo Wh/All Weather Blue vám dokonale ochránia vaše oči a stanete sa navyše vďaka ich jedinečnému dizajnu hviezdou na svahu.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určené pre Mužov, Ženy

Zorník

Tvar zorníka Sférický
Typ zorníka Fotochromatický

VLT

VLT 18-42 

Veľkosť

Veľkosť M

Sezóna

Sezóna 2018/2019
Kód:  SPTsl0398
Produktové číslo:  889645321592
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03