Obnoviť stránku

Salomon Equipe 8 Ska Pm Plk Pro Sk

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salomon Equipe 8 Ska Pm Plk Pro Sk

Salomon Equipe 8 Skate PM Prolink Pro Skate sú skvelé bežecké lyže pre každého rekreačného bežkára. Boli vytvorené na klasickú techniku jazdy a vďaka najnovšej technológii je jazda na nich ľahká, rýchla a plynulá. Konštrukcia bežiek Salomon je spevnená zosilneným korčuliarskym krojením hrán Javelin. D2FC čiže Digitálna dynamická kontrola flexie zase pomáha bežkám udržiavať stabilitu a rovnováhu. Jadro lyží Skate PM je tvorené penou Densolite 3000 a sklznice sú typu G4. Súčasťou balenia je aj viazanie Prolink Pro Skate s ochrannou konštrukciou pätky, ktorá si zachová odolnosť aj pri maximálnom používaní. Bežky a viazanie Salomon Equipe tak predstavujú profesionálnu kvalitu pre rekreačnú jazdu.

Kľúčové vlastnosti Salomon Equipe 8 Skate PM Prolink Pro Skate

  • Klasická technika bežeckých lyží
  • D2FC – Digitálna dynamická kontrola flexie
  • Pena Densolite 3000
  • Viazanie Prolink Pro Skate s ochrannou konštrukciou pätky
  • G4 sklznica s ochranným filmom
  • Univerzálna závodná úprava sklznice
  • Ochrana pätky

Sklznica lyží Salomon Equipe 8 Skate

Lyže Salomon Equipe 8 Skate PM Prolink Pro Skate majú moderné sklznice typu G4 s ochranným filmom. Sklznice disponujú univerzálnou závodnou úpravou, vďaka ktorej sú vybrúsené kameňom pod nízkym tlakom. To pomáha bežkám Salomon k jednoduchému sklzu vo všetkých snehových podmienkach. Technológia DGM čiže Digitálne meranie štruktúry sklznice zaručuje ich najprecíznejšiu úpravu a zaisťuje optimálnu hĺbku sklznice pre najlepší výkon bežiek Salomon.

 
Kód:  SPTsalo1186nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04