Obnoviť stránku

Salomon E S/RACE SHOT SL + Z12 GW

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salomon E S/RACE SHOT SL + Z12 GW

Zjazdové lyže Salomon E S/RACE SHOT GS ponúkajú špičkové jazdné vlastnosti, ktoré najviac pocítite na tvrdých a upravených zjazdovkách. Sú ideálnou voľbou pre športových a výkonnostných lyžiarov, ktorí striedajú dynamické dlhé a stredné oblúky. Celodrevené jadro Full Poplar Woodcore zaistí stabilitu, živosť aj maximálne tlmenie vibrácií a vynikajúce odpruženie. Konštrukcia Full Sandwich Sidewalls s bočnicami po celej dĺžke lyže prispieva k stabilite lyží a zaručuje ich presnosť, optimálny prenos sily a vynikajúce držanie hrán, čo oceníte predovšetkým vo vyšších rýchlostiach. Profil Full Camber naproti tomu umožní znamenité jazdné vlastnosti na tvrdom a zľadovatenom svahu a presnosť v celej fáze oblúka.

Kľúčové vlastnosti zjazdových lyží Salomon E S/RACE SHOT GS + Z12 GW

  • Zjazdové lyže vhodné pre ženy aj mužov
  • Ideálne na upravené a tvrdé zjazdovky
  • Určené na dlhý aj stredný oblúk
  • Jadro Full Poplar Woodcore pre stabilitu, živosť aj tlmenie vibrácií
  • Konštrukcia Full Sandwich Sidewalls zaručuje presnosť a optimálny prenos sily
  • Profil Full Camber pre znamenité jazdné vlastnosti na tvrdom a zľadovatenom svahu
  • Systém Double TI zvyšujúci torznú tuhosť a výkon lyží
  • Pulse Pad v podobe tenkej gumy tlmí vibrácie a zabezpečuje plynulú jazdu
  • Edge Amplifier technológia pre maximálne držanie hrany
  • Ochrana špičky aj pätky pre čo najdlhšiu životnosť
  • Lyže Salomon s integrovaným viazaním Z12 GW
  • Farebné vyhotovenie: žlto-bielo-modré

Salomon E S/RACE SHOT GS s maximálnym držaním hrany

Pre ešte lepšie držanie hrán, presnosť a rýchlosť reakcií sú lyže Salomon E S/RACE SHOT GS vybavené technológiou Double TI. Dve vrstvy titánu nad a pod jadrom tak výrazne zvyšujú torznú tuhosť, a tým aj výkon lyží. Tenká vrstva gumy medzi hranou a bočnicou Pulse Pad tlmí vibrácie, zaisťuje plynulú jazdu aj lepší kontakt so snehom. Integrovaný systém Edge Amplifier potom prenáša oveľa efektívnejšie vertikálnu energiu na hrany lyží, a docieli tak maximálneho držania hrany aj na zľadovatenom povrchu, a súčasne uľahčuje prejazd oblúkom.

Na rýchlu a dynamickú jazdu

Tail a Tip Protector chráni špičku a pätku lyže, čím jej zvýši životnosť a udržuje ju v skvelom stave aj pri skutočne intenzívnom používaní. Súčasťou lyží je tiež integrované viazanie Z12 GW, ktoré je plne kompatibilné s podrážkou Grip Walk.Salomon E S/RACE SHOT GS predstavujú výkonné lyže, ktoré vám umožnia rýchlu a dynamickú jazdu s precíznym držaním hrán.

Veľkosti:
155, 160, 165, 170 a 175 cm


Kód:  SPTsalomon542n
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03