Obnoviť stránku

Salomon Driver+ Photo Bk/All Weather

3,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salomon Driver+ Photo Bk/All Weather

Salomon Driver+ Photo je pánska lyžiarska prilba s integrovaným priezorom v nadčasovom dizajne. Je vybavená technológiou EPS 4D, novou vnútornou EPS konštrukciou, ktorá perfektne absorbuje nárazy a zaistí tak vynikajúcu ochranu. Disponuje možnosťou regulácie teploty a odvetrávania hlavy, a to vďaka unikátnej technológii aktívnej ventilácie Active Ventilation. Prilbu je možné prispôsobiť veľkosti vašej hlavy, a to za pomoci otočného kolieska Custom Dial. Je opatrená hybridnou konštrukciou, ktorá je založená na kombinácii vstrekovanej nižšej časti škrupiny pre redukciu hmotnosti a hornej škrupiny pre vyššiu odolnosť. Salomon Driver+ Photo je zárukou skutočne vysokého stupňa ochrany a súčasne tak potrebného komfortu.

Kľúčové vlastnosti Salomon Driver+ Photo Bk/All Weather

  • Pánska lyžiarska prilba
  • Perfektne absorbuje nárazy vďaka EPS 4D
  • Integrovaný priezor
  • Salomon Driver+ Photo s možnosťou regulácie teploty a odvetrávania hlavy
  • Technológia Custom Dial pre prispôsobenie veľkosti
  • Hybridná konštrukcia zaistí nízku hmotnosť a vysokú odolnosť
  • Kompatibilná s audio systémom
  • Vyberateľná a umývateľná podšívka z Merino vlny
  • Čierne vyhotovenie

Integrovaný priezor

Vďaka zabudovanému priezoru, ktorými je prilba Salomon Driver+ Photo vybavená, sa už nemusíte starať o ďalší potrebný doplnok v podobe lyžiarskych okuliarov. Meniaci sa objektív dokonca zaručí, že nemusíte meniť priezor ani v prípade zmeny počasia. Prilba totiž disponuje priezorom photochromatic kategorie S1-S3, ktorý sa mení podľa svetelných podmienok. Unikátna OTG konštrukcia umožní aj nosenie dioptrických okuliarov.

Bezpečná aj pohodlná

Salomon Driver+ Photo vyniká perfektnou bezpečnosťou, ktorú vám poskytne na každom svahu. Okrem toho je tiež veľmi komfortná. Ku skvelému pohodliu prispeje podšívka z príjemnej Merino vlny, ktorú je možné vybrať a vyprať. Vďaka zapínaniu na pracku, doplnenú o fleecový obal, sa nemusíte obávať odrenia brady. Prilba je kompatibilná s audio systémom a nová 3D Sound System konštrukcia ušných vankúšikov umožňuje veľmi kvalitný prenos zvuku. Lyžiarska prilba Salomon je kombináciou bezpečia, komfortu aj moderného dizajnu.

Veľkosti:
M a L


Kód:  SPTsl0357nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03