Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Salomon Driver Black/Red Accent/Solar

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salomon Driver Black/Red Accent/Solar

Salomon Driver je pánska lyžiarska prilba s integrovaným priezorom v nadčasovom dizajne. Je vybavená technológiou EPS 4D, novou vnútornou EPS konštrukciou, ktorá perfektne absorbuje nárazy a zaistí tak vynikajúcu ochranu. Disponuje možnosťou regulácie teploty a odvetrávania hlavy, a to vďaka unikátnej technológii aktívnej ventilácie Active Ventilation. Prilbu je možné prispôsobiť veľkosti vašej hlavy, a to za pomoci otočného kolieska Custom Dial. Je opatrená hybridnou konštrukciou, ktorá je založená na kombinácii vstrekovanej nižšej časti škrupiny pre redukciu hmotnosti a hornej škrupiny pre vyššiu odolnosť. Salomon Driver je zárukou skutočne vysokého stupňa ochrany a súčasne tak potrebného komfortu.

Kľúčové vlastnosti Salomon Driver Black/Red Accent/Solar

  • Pánska lyžiarska prilba
  • Perfektne absorbuje nárazy vďaka EPS 4D
  • Integrovaný priezor
  • Priezor s filtrom S3 a výmenný filter S1
  • Salomon Driver s možnosťou regulácie teploty a odvetrávania hlavy
  • Technológia Custom Dial pre prispôsobenie veľkosti
  • Hybridná konštrukcia zaistí nízku hmotnosť a vysokú odolnosť
  • Kompatibilná s audio systémom
  • Vyberateľná a umývateľná podšívka z Merino vlny
  • Čierne vyhotovenie

Integrovaný priezor

Vďaka zabudovanému priezoru, ktorými je prilba Salomon Driver vybavená, sa už nemusíte starať o ďalší potrebný doplnok v podobe lyžiarskych okuliarov. Priezor je zrkadlový a unikátna OTG konštrukcia umožní aj nosenie dioptrických okuliarov.

Bezpečná aj pohodlná

Salomon Driver vyniká perfektnou bezpečnosťou, ktorú vám poskytne na každom svahu. Okrem toho je tiež veľmi komfortná. Ku skvelému pohodliu prispeje podšívka z príjemnej Merino vlny, ktorú je možné vybrať a vyprať. Vďaka zapínaniu na pracku, doplnenú o fleecový obal, sa nemusíte obávať odrenia brady. Prilba je kompatibilná s audio systémom a nová 3D Sound System konštrukcia ušných vankúšikov umožňuje veľmi kvalitný prenos zvuku. Lyžiarska prilba Salomon je kombináciou bezpečia, komfortu aj moderného dizajnu.

Veľkosti:
M a L



Kód:  SPTsl0384nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16