Obnoviť stránku

Salming X3M Campus 34 Blue

Príslušenstvo k tovaru

Salming X3M Campus 34 Blue

Florbalová palica Salming X3M Campus 34 s celkovou dĺžkou 105 cm a s tvrdosťou 34 je vhodná pre široké spektrum hráčov, ktorí s touto tvrdosťou a čepeľou dokážu divy. Čepeľ je obojstranná a možno ju prihnúť doľava aj doprava. Na výrobu kónického shaftu bol použitý kvalitný kompozit.

Kľúčové vlastnosti

  • Čepeľ X3M Campus Base
  • Dĺžka shaftu: 87 cm
  • Materiál shaftu: kompozit
  • Flex: 34
  • Omotávka X3M Campus Base Grip

Drvivé strely

Mierne vyhĺbené okraje čepele uľahčujú dribling, vystrelenie prudších striel a dobrú manipuláciu s loptičkou. K lepšiemu a komfortnému uchopeniu napomáha savá a nekĺzavá omotávka X3M Campus Base Grip.

Certifikácia

Táto florbalová hokejka je certifikovaná IFF, čo je medzinárodná florbalová federácia, ktorá umožňuje s touto hokejkou hrať na oficiálnych turnajoch.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre dospelých

Orientácia

Orientácia Ľavá

Materiál

Materiál Kompozit

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti Okrúhla

Farba

Farba Modrá
Kód:  SPT2879
Produktové číslo:  7340076024757
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18