Obnoviť stránku

Salming Quest3 CC 32 JR

Príslušenstvo k tovaru

Salming Quest3 CC 32 JR

Florbalová hokejka Salming Quest3 CC je výborná pre juniorských hráčov, ktorí to myslia s florbalom naozaj vážne. Hokejka je vybavená kompozitovým shaftom a vynikajúcou čepeľou Quest3 BioPower prispôsobenou pre mladších hráčov.

Kľúčové vlastnosti florbalovej hokejky Salming Quest3 CC 32 JR

  • Florbalová hokejka Quest3 CC 32 JR od značky Salming
  • Čepeľ Quest3 pre mladších hráčov
  • Kompozitný shaft
  • Elegantný a moderný dizajn

Prepracovaný shaft

Shaft s tvrdosťou 32 patrí do kategórie mäkších, vďaka tomu je ideálny pre mladších hráčov. Tí tiež ocenia moderný a elegantný dizajn. Kompozitový materiál shaftu dodáva na pevnosti a zaručuje dlhú životnosť.

Výborná čepeľ

Čepeľ Quest3 BioPower je dômyselne spracovanou novinkou od spoločnosti Salmind. Vďaka kombinácii hlavných predností z čepelí Quest2 a Quest1 získava vlastnosti profesionálnych hokejok. Disponuje tak tvrdšou strelou a lepším citom pre loptičku. Čepeľ má prehĺbenie po celej dĺžke tela a zväčšený sweet spot.

Certifikácia IFF:
Áno – schválené pre oficiálne súťaže organizované SZFB

Čepeľ:
Salming Quest3 BioPower

Materiál tyče:
Kompozit

Omotávka:
Salming Ultimate Grip

Hmotnosť:
225 g


Kód:  SPTif0064nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01