Obnoviť stránku

Salming Quest2 Kid Black/Orange 67 Pravá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salming Quest2 Kid Black/Orange 67 Pravá

Florbalová hokejka, ktorá nadchne všetkých malých florbalistov. Salming Quest2 Kid 67 pre pravákov - veľmi mäkká hokejka z kompozitného materiálu a mimoriadne jednoduché ovládanie urobí radosť deťom, ktoré s florbalom ešte len začínajú. Je to vhodná voľba prvej florbalky. Meria 67 cm. Hru uľahčí guľatý profil hokejky a omotávka #22 grip pre dobré držanie. Zaujme vás vydareným grafickým vyhotovením vo farbách čierna a oranžová. Táto hokejka je pre pravákov.

Kľúčové vlastnosti Quest2 Kid Pravá

  • Quest 2 Kid je vhodná ako prvá florbalka pre začínajúcich hráčov
  • Je veľmi mäkká a ľahko sa ovláda
  • Dobre sa drží vďaka omotávke #22 grip
  • Čepeľ Quest 2 dodá lepšiu kontrolu nad loptičkou

Čepeľ Salming Quest 2

Florbalka sa tiež pýši zdokonaleným variantom odolnejšej čepele Salming Quest 2. Tá dodá ráz a energiu každej strele. Táto nová verzia je vystužená na pätke aj špičke, čo zaručí lepšiu kontrolu nad loptičkou. Vďaka tejto konštrukcii je tiež jednoduchšie pritiahnuť loptičku bližšie k telu. Čepeľ má veľmi nízku hmotnosť, čo sa hodí pre technickú hru. Je tiež vyrobená z materiálu Endurance, ktorý je navrhnutý pre maximálnu odolnosť. Vďaka zloženiu materiálu čepeľ stráca vlastnosti pre silovú hru a tvrdé strely - na druhú stranu je však výborne ovládateľná.

Certifikácia IFF

Táto florbalka je schválená medzinárodnou florbalovou federáciou a získala certifikáciu IFF. Môžete ju preto používať aj na oficiálnych súťažiach SZFB.

 

Parametre a špecifikácia

Dĺžka palice

Dĺžka palice 67 cm

Orientácia

Orientácia Pravá

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti Okrúhla

Farba

Farba Oranžová
Kód:  SPTsal57
Produktové číslo:  7333049042841
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17