Obnoviť stránku

Salming Quest1 X-shaft KZ TC 3° JR 87 Ľavá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salming Quest1 X-shaft KZ TC 3° JR 87 Ľavá

Florbalka vybavená tými najlepšími technológiami - to je Salming Quest1 X-Shaft KickZone TipCurve 3° Junior pre ľavákov. Stredne tvrdý shaft 30 s dĺžkou 87 cm vyrobený zo 60 % karbónu a 40 % sklených vlákien si užijú hráči, ktorí majú radi technickú hru. Omotávka X3M Grip Pro podložená penou zaistí pevný úchop pri hre, vysokú savosť potu, protišmykové vlastnosti a dlhú životnosť. Ale to nie je zďaleka všetko. Florbalka Quest1 sa môže pýšiť novou technológiou hokejok Salming KickZone, shaftom typu X-Shaft a čepeľou Quest1, a to všetko zakryté pekným grafickým vyhotovením v žltej a oranžovej farbe. Táto hokejka výborne poslúži hráčom, ktorým vyhovujú najlepšie technológie.

Kľúčové vlastnosti Quest1 X-Shaft KickZone TipCurve Junior

  • Florbalová hokejka je osadená čepeľou Quest1
  • Pýši sa mnohými technológiami
  • Shaft 30 strednej tvrdosti osloví technických hráčov
  • Pri hre sa bude komfortne držať vďaka omotávke X3M Grip Pro
  • Materiál čepele Endurance zaistí maximálnu odolnosť a zároveň výbornú ovládateľnosť

Technológia KickZone

Úplne nová technológia hokejok zo série najvyšších profesionálnych modelov od značky Salming - vďaka tejto technológii dochádza pri prehnutí florbalky pri streľbe k väčšiemu vykopnutiu spodnej časti hokejky pri došvihu. Loptička tak naberá väčšiu silu a rýchlosť. Tento efekt je spôsobený špeciálnym prehnutým tvarom shaftu. V zóne najmenšieho priemeru shaftu je totiž šírka steny o 1 mm nižšia, čo zaviňuje väčšiu pružnosť, shaft je však stále dostatočne pevný. V prípade strely sa táto zúžená zóna, ktorá končí až pri čepeli, viac prehne a dodá väčšiu razanciu strely.

Strely presné ako z luku

Technológia X-Shaft robí palicu o niečo tenšiu, než ste zvyknutí a zároveň má trochu užšiu KickZone oblasť. Keď sa X-Shaft spojí s Kickzone, dôjde k prehnutiu v spodnej časti palice a následnému vykopnutiu. Vo výsledku je možné celý proces prirovnať k streľbe z luku - vystrelené loptičky budú mať mimoriadnu presnosť a veľmi vysokú rýchlosť.

Čepeľ mnohých vlastností

Najľahšia čepeľ zo série Quest s váhou iba 72 g a s plochou 181 cm2, to je Quest1. Dokonale poslúži hráčom, ktorí majú v obľube strieľať zápästím, ľahká čepeľ totiž strelám dodá rýchlosť, v ktorej brankári nebudú stíhať reagovať. Pre strely zápästím je prispôsobená hĺbka čepele, ktorá je 7,2 mm, tiahne sa horizontálne po celom povrchu čepele a pridáva na razancii striel. Čepeľ Quest1 disponuje výnimočnou technológiou Trident, ktorá prenáša silu z rukoväte na čepeľ a zachováva celistvosť palice. Systém Torsion Lid potom čepeli dodáva pevnosť vyplnením miest medzi mriežkami po obvode v časti pri pätke. Ďalším hlavným atribútom je dizajn čepele Toe Drag Design, s ktorým si loptičku ľahšie pritiahnete k sebe.

Zakrivený shaft

Technológia TipCurve je spätné zakrivenie shaftu v jeho spodnej časti. Medzi hokejkou a loptičkou na podlahe vďaka nej vzniká optimálny uhol, čo znamená, že môžete strieľať bez ďalšieho ohýbania pätky čepele, s ktorou sa potom lepšie pracuje a nahráva. Existujú tri varianty: 2°, 3° a 5°. Salming Quest1 využíva variant 3°.

Certifikácia IFF

Táto florbalka je schválená medzinárodnou florbalovou federáciou a získala certifikáciu IFF. Môžete ju preto používať aj na oficiálnych súťažiach SZFB.

 

Parametre a špecifikácia

Dĺžka palice

Dĺžka palice 98 cm

Orientácia

Orientácia Ľavá

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti Okrúhla
Kód:  SPTsal12
Produktové číslo:  7333049041936
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04