Obnoviť stránku

Salming Q2 KickZone 100 Pravá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salming Q2 KickZone 100 Pravá

Profesionálna florbalová palica so špecifickým shaftom je perfektným pomocníkom pre skúsených hráčov, ktorí sa s loptičkou radi maznajú. Hokejka využíva technológiu KickZone, vďaka ktorej dochádza počas prehnutia hokejky pri streľbe k väčšiemu "vykopnutiu" spodnej časti hokejky. Loptička je tak vystrelená väčšou silou a vyššou rýchlosťou.

Zahrajte si s karbónom

Tiež ste sa zamilovali do moderného športu s názvom florbal? Ak ste pravidelnými hráčmi a hľadáte palicu, ktorá bude na profesionálnej úrovni a pomôže vám k ešte lepšej hre, potom je táto Salming Q2 KickZnoe tým pravým riešením. Profesionálny shaft s tvrdosťou 27 vyrobený z kvalitného 100% karbónu a vynikajúca čepeľ Quest2 z nej totiž robia skvelú voľbu pre pravidelných hráčov, ktorí chcú perfektnú palicu.

Krásna a účinná

Mäkšia tvrdosť shaftu vám pomôže vyriešiť problémy so spracovaním a profesionálna čepeľ Quest2 vyrobená z Endurance materiálu zaručuje spoľahlivú strelu. Omotávka Aero + zaručuje pohodlné držanie bez nechceného kĺzania a jej elegantný dizajn v žlto-modrom štýle bude ozdobou ihriska. Palica je určená pre hráčov hrajúcich na pravú stranu.

Dĺžka:
100 cm

Tvrdosť:
27

Orientácia:
Pravá

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre dospelých

Orientácia

Orientácia Pravá

Materiál

Materiál Karbón

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti Okrúhla

Farba

Farba Modrá, Žltá
Kód:  SPT282
Produktové číslo:  7340076103315
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02