Obnoviť stránku

Salming Aero Youth KZ TC 87 Ľavá

Príslušenstvo k tovaru

Salming Aero Youth KZ TC 87 Ľavá

Kvalitná florbalová palica Salming Aero Youth KZ TC s päťnásobnou technológiou TipCurve, s celkovou dĺžkou 98 cm a s tvrdosťou 35 je vhodná pre mladých, technicky založených hráčov, ktorí s touto tvrdosťou a menšou čepeľou dokážu divy. Na výrobu bol použitý špeciálny materiál Endurance.

Kľúčové vlastnosti

  • Prepracované technológie KickZone a TipCurve
  • Čepeľ Aero MID (úmerne zmenšená)
  • Dĺžka shaftu: 87 cm
  • Materiál shaftu: kompozit
  • Pre technických hráčov
  • Flex: 35
  • Omotávka Ultimate Grip

Drvivé strely

Technológia KickZone zaistí, že pri prehnutí hokejky pri strele je loptička vystrelená spodnou časťou hokejky. Loptička je teda vystrelená väčšou silou aj rýchlosťou.

Lepšia práca s loptičkou

Technológia TipCurve predstavuje spätné zakrivenie shaftu v jeho dolnej časti. Tým vznikne optimálny uhol medzi hokejkou a loptičkou stojacou na podlahe. Vďaka tomu sú aj vaše strely lepšie a presnejšie, a to bez ďalšieho zahnutia pätky čepele, s ktorou sa lepšie prihráva, strieľa a pracuje.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre deti

Orientácia

Orientácia Ľavá

Materiál

Materiál Kompozit – karbón

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti Okrúhla

Farba

Farba Modrá
Kód:  SPT2869
Produktové číslo:  7340076126550
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16