Obnoviť stránku

Salming Aero 35 Mid 77 Pravá

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Salming Aero 35 Mid 77 Pravá

Tiež sa vaše dieťa zamilovalo do moderného športu s názvom florbal? Ak hľadáte palicu, ktorá bude kvalitná a nebude stáť veľa peňazí, potom je táto Salming Aero tým pravým riešením. Shaft s tvrdosťou 35 mm vyrobený z kvalitných kompozitných materiálov a vynikajúca čepeľ Aero MID z nej totiž robia skvelú voľbu pre začiatočníkov, ktorí to so športom myslia naozaj vážne a chcú niečo lepšie a kvalitnejšie. 

Mäkší shaft vám pomôže vyriešiť problémy so spracovaním a obľúbená detská čepeľ Aero MID vyrobená z Endurance materiálu svojím miernym predzahnutím pomáha začínajúcim hráčom s technikou vedenia loptičky a zaručuje spoľahlivú strelu. Omotávka zaručuje pohodlné držanie bez nechceného kĺzania a jej elegantný dizajn vo svetlo modrom štýle so zelenými detailmi bude ozdobou ihriska. Palica je určená pre hráčov hrajúcich na pravú stranu a vďaka jej dĺžke je vhodná pre hráčov menšej postavy a deti.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre deti

Orientácia

Orientácia Pravá

Materiál

Materiál Kompozit – karbón

Tvar rukoväti

Tvar rukoväti Okrúhla

Farba

Farba Modrá
Kód:  SPT296
Produktové číslo:  7340076118401
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13