Obnoviť stránku

Rossignol Maverick HP Sonar wh S3 + S1 Son

Príslušenstvo k tovaru

Rossignol Maverick HP Sonar wh S3 + S1 Son

Rossignol Maverick HP Sonar wh S3 + S1 Son sú lyžiarske okuliare, ktoré dokonale ochránia na svahu vaše oči. Okuliare vynikajú moderným bezrámovým vyhotovením a torickými sklami Zeiss, ktoré poskytujú úplne čistú viditeľnosť a komfort, a to aj pri premenlivých svetelných podmienkach. Maximálne pohodlie aj v prípade celodenného lyžovania vám zaručí dvojitá fleecová pena a elastický popruh umožňujúci dvojité nastavenie. Dizajn s kĺbmi zabezpečuje optimálny tlak okuliarov na tvár a ponúka precíznejšiu kompatibilitu s prilbou. Okuliare Rossignol disponujú dvoma typmi skiel, Sonar Cloudy S1 a Multilayer Green S3, ktoré umožnia perfektnú viditeľnosť za každého počasia.

    

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych okuliarov Rossignol Maverick HP Sonar wh S3 + S1 Son

  • Unisex lyžiarske okuliare
  • Moderný bezrámový dizajn
  • S torickými sklami Zeiss
  • Dvojitá fleecová pena pre maximálne pohodlie
  • Sklá Sonar Cloudy S1 a Multilayer Green S3
  • Určené do každého počasia
  • Farebné vyhotovenie skiel: zeleno-oranžové
  • Farebné vyhotovenie okuliarov: bielo-čierne
    

Unikátne torické sklá Zeiss

Rossignol Maverick sú vybavené torickými sklami s rôznym horizontálnym a vertikálnym zakrivením. Tie sú navrhnuté tak, aby došlo k rozšíreniu zorného poľa bez toho, aby bolo nutné zväčšiť rozmery okuliarov. Špeciálne Zeiss sklá boli vyvinuté pre poskytnutie maximálnej kvality videnia. Vďaka nim budete presne vnímať zmeny terénu a prekážky na svahu, a to aj pri premenlivých svetelných podmienkach. Samozrejmosťou je aj UV ochrana, ktorá ochráni vaše oči pred škodlivým žiarením. Rossignol Maverick sú špičkové lyžiarske okuliare, ktoré vám poskytnú dokonalé pohodlie a vysoký stupeň ochrany.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určené pre Mužov, Ženy

Zorník

Tvar zorníka Sférický
Typ zorníka Fotochromatický, Zrkadlový

VLT

VLT 15-45

Veľkosť

Veľkosť L

Sezóna

Sezóna 2018/2019
Kód:  SPTross271
Produktové číslo:  3607682427247

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13