Obnoviť stránku

Rossignol Hero Elite ST TI + SPX 12 Konect veľ. 167 cm

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rossignol Hero Elite ST TI + SPX 12 Konect veľ. 167 cm

Rossignol Hero Elite ST TI veľkosti 167 cm sú lyže pre pretekárskych lyžiarov, ktorí hľadajú ideálnu voľbu na zjazdovku. Tento expertný model lyží totiž ponúkne výkonnosť, precíznosť, vyváženosť a vystuženie z materiálu titanal, čo ocení každý technický jazdec. Lyže Hero Elite ST TI ponúkajú pre skúsených lyžiarov mnoho technológií, ktoré dopomôžu k tomu najlepšiemu výkonu na zjazdovke. To, čo nemožno zvonku vidieť, zaisťujú technológie Titanal Construction, Poplar Wood Core a Minicap Rectangular Sandwich. Titanalová konštrukcia zaisťuje pevnosť, tuhosť a výnimočnú energiu, poplarové jadro robí lyže ľahké, stabilné, vyvážené a veľmi energické a sendvičová konštrukcia ich potom ešte viac pripraví do drsného terénu vďaka horizontálnemu vrstveniu materiálov. Technológia Sidewall potom upravuje vrstvenú konštrukciu v súlade s vertikálnymi bočnicami, čím dosahuje skvelého držania na hrane, presnosti a vyváženosti.

Kľúčové vlastnosti Rossignol Hero Elite ST TI veľ. 167 cm

  • Lyže Rossignol Hero Elite ST TI sa predávajú s viazaním SPX 12, vhodným na krátky oblúk
  • Sú vystužené titanalom a majú jadro s technológiou Poplar Wood Core
  • Technológia Power Turn Rocket zaručí ladný vjazd do oblúkov
  • Sendvičová konštrukcia a technológia Sidewall ich robia energické a poddajné

Technológia Power Turn Rocket a Prop Tech

Výraznou prednosťou lyží je tiež technológia Power Turn Rocket. Priehyby lyží boli rozdelené na 90 a 10 %. Väčšinová časť priehybov má tradičný tvar, čo dodáva energiu a zvyšuje cit pre terén. Zvyšných 10 % tvorí nízky priehyb na špičke. S ním získate jednoduchší vjazd do oblúka a lepšiu manévrovateľnosť a kontrolu. Neoddeliteľnou výbavou lyží sa tiež stala technológia Prop Tech, ktorá pre vás získa väčšiu kontrolu a držanie na hrane vďaka zaisteniu adaptívneho torzného flexu.

Viazanie:
SPX 12 Konect na krátky oblúk
Rádius:
13 m/167 cm

Sidecut:
122-68-104

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Určené pre Muža
Typ lyží Na zjazdovku
Úroveň lyžiara Výkonnostná

Parametre lyží

Sidecut 122-68-104
Dĺžka lyží 167 cm
Hmotnosť neurčené
Jadro lyže POPLAR WOOD CORE Titanal

Viazanie

Viazanie SPX 12
Kód:  SPTross044
Produktové číslo:  RRH03LA.3

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01