Obnoviť stránku

Rossignol Delta Skating IFP

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Rossignol Delta Skating IFP

Ak sa venujete závodnému lyžovaniu alebo patríte medzi skúsených jazdcov, bežecké lyže Rossignol Delta Skating IFP sú určené presne pre vás. Majú konštrukciu vyrobenú z kvalitného materiálu ROSSICAP so sklenenými vláknami, ktoré vám zaručia lepšiu stabilitu na nerovnom teréne. Jadro konštrukcie tvorí Nomex Honeycomb, ktorý je veľmi ľahký a postará sa o výkon na závodnej úrovni. Lyže sa zaväzujú pomocou systému Turnamic NNN na IFP dosku. Predná časť bežeckých lyží Rossignol Delta Skating je o niečo širšia, čím vám prepožičia dokonalú stabilitu pri odraze a plynulosť pohybu pri lyžovaní.

Kľúčové vlastnosti bežeckých lyží Rossignol Delta Skating IFP

  • Vhodné na bežkovanie pre výkonnostný lyžiarov
  • Ľahké a ľahko ovládateľné
  • Konštrukcia spája drevené jadro s bazaltovými vláknami
  • Vysoká pružnosť a lepší sklz
  • Lyže Rossignol sú vhodné pre pokročilých a skúsených lyžiarov

Perfektne ovládateľné lyže

Lyže Rossignol Delta Skating IFP sa vyznačujú ľahkosťou a výbornou ovládateľnosťou. Ich drevené jadro Premium Low Density v sebe obsahuje vzduchové kanáliky a bazaltové vlákna. Konštrukcia z materiálu Rossicap so sklenenými vláknami zase prepožičiava lyžiam väčšiu flexiu a lepší sklz. Tiež zvyšuje torznú tuhosť a vylepšuje celkovú kontrolu. Rossignol Delta Skating IFP sú dostupnou verziou pre všetkých pretekárov a skúsených lyžiarov, ktorá sa môže rovnať aj s drahšími modelmi.

Kód:  SPTross001nad
Produktové číslo:  SPTross001nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14