Obnoviť stránku

Rossignol Airis Zeiss black

Príslušenstvo k tovaru

Rossignol Airis Zeiss black

Rossignol Airis Zeiss black sú dámske lyžiarske okuliare, ktoré dokonale ochránia na svahu vaše oči. Okuliare vynikajú moderným bezrámovým vyhotovením a sférickými sklami Zeiss, ktoré poskytujú úplne čistú viditeľnosť, a to aj pri premenlivých svetelných podmienkach. Maximálne pohodlie aj v prípade celodenného lyžovania vám zaručí príjemná fleecová pena a elastický popruh umožňujúci dvojité nastavenie. Bezrámový dizajn zabezpečuje optimálny tlak okuliarov na tvár a ponúka precíznejšiu kompatibilitu s prilbou.

    

Kľúčové vlastnosti lyžiarskych okuliarov Rossignol Airis Zeiss black

  • Dámske lyžiarske okuliare
  • Moderný bezrámový dizajn
  • So sférickými sklami Zeiss
  • Fleecová pena pre maximálne pohodlie
  • Určené do polojasného počasia
  • Farebné vyhotovenie okuliarov: čierno-zelené
    

Unikátne sférickésklá Zeiss

Lyžiarske okuliare Rossignol Airis Zeiss sú vybavené sférickými sklami, ktoré sú tvarované vstrekovaním. Oblý tvar kopíruje tvar sietnice, vďaka čomu redukuje optické skreslenie a zostruje videnie. Špeciálne Zeiss sklá boli vyvinuté na poskytnutie maximálnej kvality videnia. Vďaka nim budete presne vnímať zmeny terénu a prekážky na svahu, a to aj pri premenlivých svetelných podmienkach. Samozrejmosťou je aj UV ochrana, ktorá ochráni vaše oči pred škodlivým žiarením. Rossignol Airis Zeiss black sú špičkové lyžiarske okuliare, ktoré vám poskytnú dokonalé pohodlie a vysoký stupeň ochrany.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určené pre Ženy

Zorník

Tvar zorníka Sférický
Typ zorníka Zrkadlový

VLT

VLT 30

Veľkosť

Veľkosť M

Sezóna

Sezóna 2018/2019
Kód:  SPTross273
Produktové číslo:  3607682501923

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07