Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Roncato City Break 75 cm čierny

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Roncato City Break 75 cm čierny

Zahviezdite aj na cestách. Elegantný kufor Roncato City Break 75 cm čierny je skutočný skvost, ktorý nadchne každého cestovateľa. Celkový objem kufra 113 l je veľmi štedrý, nemusíte sa teda pri balení ničím obmedzovať. Textilný materiál využitý pri výrobe kufra je správnym riešením pre tých, ktorí priamo vyžadujú čo najnižšiu hmotnosť batožiny. Kvôli zipsom, ktoré je možné povoliť, je možné objem kufra zľahka prispôsobiť baleným veciam. Či už cestujete na chvíľu alebo na veľa dní, kufor Roncato City Break 75 cm čierny vám bude najvernejším druhom, ktorý ihneď udiví nevšedným vzhľadom aj dôrazom na bežnú funkčnosť a príjemné používanie.

Vychytaný TSA zámok už mnoho ľudí ochránil pred krádežou

Kvôli snahe o bezpečnejšiu leteckú prepravu musíme dnes počítať s tým, že medzi právomoci agentov TSA na letiskách patrí skontrolovať ľubovoľnú batožinu. Vo väčšine prípadov je kufor prehliadnutý pomocou skenera, občas je však nutné dostať sa fyzicky cez zámok. Tzv. TSA zámky samozrejme možno otvoriť univerzálnym kľúčom, ktorým je personál vybavený. Do kufra sa nedostane nikto iný, než bezpečnostní agenti, nemusíte mať strach o uložené veci. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato City Break 75 cm čierny rýchlo uzamknete trojmiestnym kódom a cestujete v pokoji a pohode.

Zásadné prvky kufra Roncato City Break 75 cm čierny

  • Kufor jazdí po štyroch kolieskach a nemusíte sa preto namáhať s nosením
  • Pridaná menovka je skvelá v prípade straty alebo zatúlania batožiny
  • Vstavané držadlo eliminuje preťažovanie chrbtice

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 3,75 kg

Objem

Objem 113 l

Rozmery (V × Š × H)

Výška 75 cm
Šírka 48 cm
Dĺžka/hĺbka 29 cm

Veľkosť

Veľkosť kufra L

Výbava

Vybavenie Menovka
Kolieska Pevné
Počet koliesok 4
Zamykanie TSA zámok
Zapínanie Zips
Držadlo Teleskopické, Bočné, Horné

Materiál

Typ Textilný

Veľkosť

Veľkosť kufra L
Kód:  SPTrct075
Produktové číslo:  8008957494257

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06