Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Roncato City Break 55 cm sivý

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Roncato City Break 55 cm sivý

Zachovajte si svoj osobitý štýl aj na cestách. Kufor Roncato City Break 55 cm sivý je ideálny pre cestovateľov telom aj dušou. Váha tohto kufra je iba 2000 g, cestovanie tak nebude pripomínať posilňovňu. Veľkosť S bohato postačí, ak zháňate kufor ako príručnú batožinu. Vnútorný objem 48 l sa hodí tak akurát na prevoz toho najnutnejšieho. Textilný povrch kufra je tou správnou voľbou pre cestovateľov, ktorí sa nechcú ťahať s ťažkou škrupinovou batožinou. Vzhľadom k možnosti povoliť zipsy možno ľahko kufor ľahko zvýšit. Nech už vaše cesty vedú kamkoľvek, kufor Roncato City Break 55 cm sivý perfektne ochráni vaše veci a stopercentne prekvapí nápaditým vzhľadom aj dôrazom kladeným na ergonómiu a funkčnosť.

Dôležitý TSA zámok je nevyhnutný pre obozretných cestovateľov

Pre väčšiu bezpečnosť leteckej prepravy je zavedené, že môžu kontrolóri na letisku batožinu otvoriť a jej obsah skontrolovať. Batožina sa väčšinou preverí skenovacím prístrojom, občas ale dôjde k násilnému otvoreniu zámku pri dôkladnejšej kontrole. TSA zámky samozrejme zostanú nepoškodené, pasuje do nich špeciálny kľúč, ktorý vlastní ochranka letiska. Týmto spôsobom sa do kufrov dostane len personál letiska, vaše veci sú tak napriek tomu v bezpečí. Cestovný kufor s TSA zámkom Roncato City Break 55 cm sivý teda jednoducho uzamknete trojmiestnym číselným heslom a nemusíte sa obávať zlodejov.

Vybrané výhody cestovného kufra Roncato City Break 55 cm sivý

  • Kufor jazdí na dvojici koliesok, čo pri jeho dlhšom ťahaní náležite oceníte
  • Pribalená menovka je dôležitá pri identifikácii kufra na jazdiacom páse pri výdaji batožín
  • Vstavané držadlo veľmi uľahčí manipuláciu s kufrom

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 2 kg

Objem

Objem 48 l

Rozmery (V × Š × H)

Výška 55 cm
Šírka 40 cm
Dĺžka/hĺbka 20 cm

Veľkosť

Veľkosť kufra S

Výbava

Vybavenie Menovka
Kolieska Pevné
Počet koliesok 2
Zamykanie TSA zámok
Zapínanie Zips
Držadlo Teleskopické, Horné

Materiál

Typ Textilný

Veľkosť

Veľkosť kufra S
Kód:  SPTrct057
Produktové číslo:  8008957494158

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13