Obnoviť stránku

ROMET RAMBLER 29 1

Príslušenstvo k tovaru

ROMET RAMBLER 29 1

Uvažujete o kúpe nového horského bicykla a premýšľate, ako najlepšie skĺbiť pomer kvality a ceny? Ak zvolíte horský bicykel Romet Rambler 29 1, určite budete milo prekvapení. Romet Rambler je bicykel zostrojený s myšlienkou zvládať aj náročnejší terén, avšak s maximálnym komfortom pre svojho jazdca. Dosahuje to jednak pomocou rámu z ľahkej zliatiny hliníka a jednak vďaka priemeru kolesa 29 palcov, čo uľahčuje jazdu terénom cez prekážky. Kvalitná vidlica SR Suntour M3030 a 21 rýchlostí pri bicykli Romet Rambler zaistia bezpečnú a pohodlnú jazdu aj v extrémnejších podmienkach.

Kľúčové vlastnosti horského bicykla Romet Rambler 29 1

  • Horský bicykel aj pre náročnejší terén
  • Priemer kolesa 29 palcov uľahčí jazdu cez prekážky
  • Bezpečná jazda vďaka kvalitným komponentom
  • 21 rýchlostí na prispôsobenie štýlu jazdy
  • Kvalitná vidlica SR Suntour M3030
  • Bicykel Romet Rambler vyniká vlastnosťami inak typickými pre bicykle vyššej cenovej triedy

Dizajnové spracovanie bicykla Romet Rambler 29 1

Nielen použitím kvalitných dielov a komfortnou jazdou si bicykel Romet Rambler 29 1 získava stále väčšiu obľubu u svojich zákazníkov. Spoločnosť kladie dôraz aj na dizajnové spracovanie. Športový a dynamický charakter je preto typický pre pánsky bicykel, pri dámskych bicykloch sa výrobca sústredil skôr na jemnú grafiku a pastelové farby. V celkovom pohľade bicykel Romet Rambler zaujme svojím aerodynamickým tvarom a stabilitou, ktorá však nejde na úkor hmotnosti – bicykel váži príjemných 14,6 kg, takže v prípade potreby ho môžete aj v teréne ľahko odniesť.

Parametre a špecifikácia

Typ bicykla

Pohon Klasický bicykel

Rozmery

Priemer kolies 29"
Kód:  SPTro0125nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03