Obnoviť stránku

ROMET POP ART 28

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

ROMET POP ART 28

ROMET POP ART 28 je dámsky mestský bicykel, ktorý na prvý pohľad zaujme precíznym spracovaním s originálnym dizajnom. Svojim vyhotovením je vhodný predovšetkým na jazdu po meste a špeciálne tvarovaný rám zaistí jednoduché nasadanie. Rám je vyrobený z hliníka, vďaka čomu je veľmi pevný a odolný. Dámsky mestský bicykel ROMET POP ART 28 ponúka 3 rýchlosti, ktoré môžete voliť presne podľa aktuálnej potreby a dopravnej situácie. Spoľahlivú zmenu prevodu zaistí prehadzovačka Shimano Nexus, zatiaľ čo o rýchle a bezpečné zastavenie sa postarajú kvalitné brzdy V-brake Alhonga.

Kľúčové vlastnosti mestského bicykla ROMET POP ART 28

  • Pohodlné sedadlo Romet City
  • Bicykel ROMET POP ART 28 s kvalitnou oceľovou vidlicou
  • Kvalitná prehadzovačka Shimano Nexus
  • Špeciálne tvarovaný rám pre jednoduché a rýchle nasadanie
  • Dámsky bicykel ROMET POP ART 28 v modrej farbe
  • Spoľahlivé brzdy V-brake Alhonga
  • Bicykel ROMET POP ART 28 sa 3 nastaviteľnými rýchlosťami
  • Ľahký a odolný hliníkový rám dámskeho bicykla ROMET POP ART 28

Špeciálny rám pre jednoduché nasadanie

Dámsky bicykel ROMET POP ART 28 je zárukou komfortnej a spoľahlivej jazdy. Vďaka špeciálne tvarovanému rámu je nasadanie veľmi jednoduché a rýchle. K dispozícii je kvalitné sedadlo Romet City, takže je jazda maximálne komfortná aj v terénnych nerovnostiach. Dámsky bicykel ROMET POP ART 28 je osadený oceľovými riadidlami pre perfektnú stabilitu a hliníkovými dvojkomorovým ráfikmi, ktoré poskytujú ešte vyššiu odolnosť i spoľahlivosť.

Dámsky bicykel ROMET POP ART 28 s praktickým nosičom

Na prepravu drobnej batožiny či potravín je dámsky bicykel ROMET POP ART 28 vybavený praktickým nosičom. Klasické plastové pedále FP-804 sú doplnené odrazovými sklami pre maximálnu bezpečnosť na cestách. Súčasťou výbavy bicykla sú tiež blatníky a odrazky. Dámsky bicykel ROMET POP ART 28 je skvelým riešením pre rekreačnú jazdu po meste aj na kratšie výjazdy.


Kód:  SPTro0876nad
Produktové číslo:  SPTro0876nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12