Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Rock TA-0012 – vínová/sivá

10,55 €

Rock TA-0012 – vínová/sivá

Cestovný popruh na kufor s kódovým zámkom Rock TA-0012 vo vínovo-sivej farbe je ideálnym riešením na rozlíšenie a zabezpečenie vašej batožiny. Vzhľadom k materiálu, z ktorého je popruh vyrobený, je ľahký, pevný a odolný voči vonkajším vplyvom. Veľkou výhodou popruhu je tiež jeho dĺžka (190 cm), je tak vhodný pre všetky typy batožiny. Popruh vo vínovej farbe so sivými prúžkami zabezpečí, že svoj kufor na letisku už bezpečne rozlíšite od ostatných kufrov. 

Kľúčové vlastnosti bezpečnostného popruhu na kufor Rock TA-0012

  • Je vhodný na všetky veľkosti batožiny
  • Popruh na kufor Rock TA-0012 je vyrobený z polypropylénu
  • Vybavený extra silnou prackou s kódovým zámkom
  • Farebné vyhotovenie: vínová/sivá

Vaše cennosti zostanú v bezpečí

Vďaka kódovému zámku zabudovanému v extra silnej pracke, ktorou je bezpečnostný popruh Rock TA-0012 vybavený, sa už nemusíte obávať, že váš kufor bude otvorený a vykradnutý nechceným návštevníkom. Vínovo-sivý popruh značky Rock bol navrhnutý tak, aby celkovo spevnil a ochránil vašu batožina.

Rozmery:
190 × 5 cm

 
Kód:  SPTrc0021
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  5048711221753

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19