Obnoviť stránku

Rip Curl Southest Chic Dress Paradise Pink, veľkosť M

Príslušenstvo k tovaru

Rip Curl Southest Chic Dress Paradise Pink, veľkosť M

Dámske šaty Rip Curl Southest Chic Dress Paradise Pink si obľúbite pre ich elegantný regular fit strih, ktorý je vhodný pre každú postavu. Ružovo-biele vzorované letné šaty s krátkymi vyhrňovacími rukávmi a dĺžkou do polovice stehien vynosíte pri akejkoľvek príležitosti. Vďaka vzdušnému a príjemnému materiálu zo 100 % viskózy sa na tele pohodlne nosia. Zaujímavo je riešený výstrih šiat do tvaru písmena V so zapínaním na ozdobné gombíky a s lemovaním bielou stužkou. Pomocou odnímateľného pásku zo splietanej čiernej šnúrky môžete šaty podkasať a skryť tak prípadné nedokonalosti postavy.

Kľúčové vlastnosti

  • Krátke letné šaty v dĺžke do polovice stehien
  • Elegantný regular fit strih
  • Vzdušný, ľahký a príjemný materiál
  • Krátke vyhrňovacie rukávy a výstrih do tvaru písmena V
  • Odnímateľný opasok zo splietanej šnúrky
  • Dve predné vrecká ozdobené bielou stužkou
  • Vysoký komfort nosenia

Ľahké a vzdušné šaty do letných dní

Na prednej strane šiat nájdete dve praktické vrecká ozdobené bielou stužkou, do ktorých môžete uschovať svoje poklady. Šaty vynikajú svojím nadčasovým voľným strihom a nádhernou sviežou farbou, ktoré podčiarknu vašu ženskosť a dodajú vám mladistvý vzhľad. Skvele vám padnú a budete sa v nich cítiť príjemne a voľne. Vďaka ich ľahkosti a vzdušnosti ich oceníte najmä v teplých letných dňoch.
Parametre a špecifikácie:
Veľkosť:
M
Farba:
ružovo-biela
Materiál:
100 % viskóza

Kód:  SPT114180
Produktové číslo:  9345313958435

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08