Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Richter Czech RL.3789.10×1500.CRN

4,5 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
10,90 €

Richter Czech RL.3789.10×1500.CRN

Chráňte svoj bycikel pred odcudzením s týmto spoľahlivým zámkom Richter Czech RL.3789.10x1500.CRN, ktorý disponuje kvalitným spracovaním a príjemným dizajnom. Zámok na bicykel funguje na princípe číselnej kombinácie, kedy máte na výber až z 10 000 rôznych možností. Je tak naozaj mizivá šanca, že by sa prípadný zlodej trafil práve do tej vašej. Zámok na bicykel je vyrobený v lankovom vyhotovení, ktoré výrazne prispieva k celkovej účinnosti a životnosti. Ak teda radi jazdíte na bicykli a chcete si po ceste po niečo odskočiť, potom je pre vás tento zámok na bicykel tou správnou voľbou.

Kľúčové vlastnosti Richter Czech RL.3789.10×1500.CRN

  • Zámok na bicykel s číselnou kombináciou
  • Až 10 000 rôznych možností
  • Lanková telo s dlhou životnosťou
  • Svetlo vedľa číselnej kombinácie
  • Lepšia manipulácia v tme
  • Elegantné číre vyhotovenie zámku Richter Czech
  • Držiak na bicykel je súčasťou balenia
  • Spoľahlivá ochrana pred krádežou

Jednoduchá manipulácia so zámkom

Všetky výrobky od značky Richter Czech sú starostlivo vyvíjané na základe potrieb opýtaných ľudí, čo používateľovi vo výsledku prináša skutočnú kvalitu a maximálne pohodlné používanie. Ani v prípade tohto zámku na bicykel Richter Czech RL.3789.10x1500.CRN to nie je inak. Tento zámok sa však okrem priloženého držiaka, ktorým ho jednoducho pripevníte na bicykel, chváli ešte aj inou vymoženosťou. Tou je šikovné svetlo vedľa číselnej kombinácie, ktoré po stlačení svieti automaticky 10 sekúnd a následne sa vypne. To určite oceníte nielen vy, ale aj fanúšikovia nočných výjazdov.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti zámku

Typ zámku Lankový
Spôsob uzamknutia Kód
Súčasť balenia Držiak na rám
Kód:  RICH258
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0723-32246
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08