Obnoviť stránku

Red Paddle Sport 12'6" × 30"

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Red Paddle Sport 12'6" × 30"

Hoci Sport 12' 6"nie je pretekárska doska, svojim užívateľom ponúka vyššiu rýchlosť a dynamický výkon. Z tohto dôvodu je vhodná skôr pre skúsenejších jazdcov. Vďaka špecifickému tvaru ľahko prepláva vodou a hladko po nej kĺže. Hodí sa pre dlhšie trate, na ktorých ponúka skvelú tuhosť vďaka patentovanému systému RSS. Sport 12'6" je nafukovací paddleboard, ktorý možno kedykoľvek jednoducho nafúknuť či vyfúknuť a zbaliť do praktického cestovného batohu. Ten je, spolu s výkonnou titánovou pumpou, súčasťou balenia.

Kľúčové vlastnosti paddleboard Red Paddle Sport 12'6" × 30"

  • Vyššia rýchlosť a dynamický výkon
  • Vhodná pre dlhšie trate
  • Špecifický tvar pre hladké kĺzanie a ľahké prerážanie vody
  • Špeciálna povrchová úprava MSL
  • Patentovaný systém RSS pre maximálnu tuhosť

Red Paddle Sport 12'6" - inovácia a efektivita

Špeciálna povrchová úprava je ošetrená technológiou MSL, ktorá zamedzuje nadmernému užívaniu lepidla. Pozostáva totiž z odolného polyméru, ktorý je pridávaný v počiatočných fázach výroby. Tým sa zníži hmotnosť a zvýši pevnosť. Ku všetkým doskám bol v roku 2017 pridaný špeciálny skrutkovací závit kompatibilný s produktmi RAM MOUNTS. Ten umožňuje bezpečné pripojenie celej rady kvalitného príslušenstva od prístrojov GPS, kamier až po rybárske prúty a držiaky nápojov. 

Parametre a špecifikácia

Nosnosť

Nosnosť 150 kg

Určenie

Určenie Ženy, Muži

Rozmery

Dĺžka 366 cm
Šírka 76,2 cm
Hrúbka 15 cm

Výtlak

Výtlak 350 l

Určenie

Určenie Ženy, Muži
Kód:  SPTVce0281
Produktové číslo:  5060345324211

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17